ne viđamo je često

Ecija Ojdanić objavila fotku s lijepom kćeri Cvitom koja je proslavila 18. rođendan

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje Jesenske sheme HRT-a
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.05.2023.
u 14:02
Cvita je proslavila 18. rođendan, a ponosna majka nije htjela propustiti priliku da se fotka s lijepom kćeri. Napisala je da je Cvita ponos čak tri obitelji.
Pogledaj originalni članak

Glumica Ecija Ojdanić ne dijeli često na društvenim mrežama slike svoje obitelji i čuva njihovu privatnost, no ovaj put je imala poseban razlog za objavu fotke sa svojom kćeri Cvitom. Cvita je proslavila 18. rođendan, a ponosna majka nije htjela propustiti priliku da se fotka s lijepom kćeri. 

"Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić.. I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne dvije, već tri obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu!" napisala je uz objavu. 

 

Ecija je poznata i po svojoj ljubavi prema trčanju, a sudjeluje i u maratonima. nedavno je otkrila i kako se počela baviti trčanjem.

- Uopće nisam voljela trčati i nisam razumjela ljude koji trče. To mi je izgledalo potpuno besmisleno sve dok nisam prestala pušiti. Trčala sam od straha da se ne udebljam. Mučila sam se s tim, ali to je kao nešto što s obzirom na prirodu mog posla možeš obavljati svugdje, i na putovanjima. Staviš tenisice u torbu i trčiš. Onda mi se dogodila ta jedna vrsta preokreta i shvatila sam da je trčanje jedna vrsta meditacije gdje uđeš u jednu predivnu mentalno-fizičku zonu kojom je to postala moja ovisnost, moj ispušni ventil, natjecanje sa samom sobom. Ta vježba izdržljivosti toliko mi je pomogla na svim razinama. Kažu da je trčanje ovisnost, čak je i dokazana ovisnost – rekla je za In Magazin te dodala da sada trenira pet puta tjedno te da joj je za takav ritam potrebna podrška ukućana koju i ima.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ecija se već ranije pohvalila na društvenim mrežama svojim trkačkim uspjesima, a tijekom zime otkrila je i kako je s prijateljicom i sinom otišla na skijanje. Tamo je pobijedila i jedan svoj strah. 

- Da nije mog hrabrog sina, nikad se ne bih usudila na Zipline. Ali, ako on želi, ne mogu ga pustiti samog! Premrla sam od straha jedno sto puta, snimali smo post partem govore, ali, sve je prošlo puno nježnije i manje strašno nego li sam mislila. I tako, još jedna granica preskočena! I sjećanje za cijeli život spremljeno u ladicu sjećanja - napisala je glumica pored fotografija i dodala: - P.S: moj izraz lica stvarno nije proporcionalan stvarnom osjećaju zip line-a.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.