Uživanje u osami

Ecija Ivušić: Celulit sam istopila znojenjem u teretani

Foto: ''
Ecija Ivušić: Celulit sam istopila znojenjem u teretani
26.07.2012.
u 09:00
Lijepa voditeljica odmara se u obiteljskoj kući u Veloj Luci gdje uživa u maminoj hrani, sunačnju i kupanju
Pogledaj originalni članak

Mrak je pao na oči tati Ecije Ivušić kada je vidio koliko je putnih torbi njegova kći potrpala u obiteljski automobil prije no što se cijela obitelj zaputila na ljetovanje u Velu Luku.

Bila je lijena za vježbanje

– Lakše mi je nabrojiti što sve nisam ponijela. U jednu torbu spakirala sam samo cipele. Opet sam ponijela dvadeset badića iako već u Veloj Luci u našoj kući imam hrpu starih koje obično najviše i nosim. Srećom, mogu ih nositi godinama jer mi se konfekcijski broj nije mijenjao – kaže Ecija. Skrovite uvale Vele Luke idealne su za sunčanje u toplesu, ali kako voditeljica i novinarka ne pripada toj skupini, zateći ćete je kako se baca s neke od stijena i to uglavnom u dvodijelnom kupaćem kostimu.

– Nikada mi nije palo na pamet da se kupam bez gornjeg dijela, ali prije odlaska na ljetovanje nekoliko puta posjetim solarij pa poslije nemam problema s ružnim tragovima naramenica. Ove godine kupila sam i dva monokinija, ali više zbog mode nego zbog praktičnosti – pohvalila se.

Teško bi itko povjerovao kako ova džepna Venera ima problema s celulitom, ali Ecija nas uvjerava u suprotno i kaže kako je razlog tome njezina lijenost zbog koje je donedavno izbjegavala vježbanje.

– Kad se otvorila teretana preko puta moje zgrade, više nisam imala opravdanje kojim bih se izvukla od vježbanja. Tri mjeseca žestokog ritma i znojenja bila su plodonosna i celulit je nestao. Postala sam discipliniranija i kad je o hrani riječ pa izbjegavam omiljenu čokoladu i ne otvaram kutiju keksa u devet navečer – rekla je Ecija.

Penzionerski odmor u Veloj Luci koji uključuje samo kupanje, izležavanje na plaži i uživanje u maminoj hrani uskoro će zamijeniti tulumarenjem na Hvaru s prijateljicom. Na žalost lokalnih ali i stranih udvarača, Eciju ljetne avanture ne zanimaju.

Upucavanje galebova

– Prošle je godine na Hvaru bilo dosta "upada", ali kad bi shvatili da ne trzam na glupe izjave i da sam nezainteresirana, odustali bi. S nekima, koji su bili simpatični, poput jednog Nizozemca, čak sam se i sprijateljila preko Facebooka – veli i dodaje kako je njezin apetit za ljubav uvijek jednak bez obzira na godišnja doba.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
11:56 26.07.2012.

Koje žutilo. Tko je uopće ona?

Avatar future Gohan
future Gohan
12:35 26.07.2012.

eto i ja otvorio, pročito teretana, pa pomislio da ću vidjeti neku koku u top formi... ali stvarno tko je to?

MI
minimini
11:35 26.07.2012.

Čime je to ona zaslužila biti na naslovnici portala? Pameću i radom?