u zagrljaju druge

Dva mjeseca nakon razvoda slavni glumac opet ljubi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Profimedia
12.10.2019.
u 13:08
Nova odabranica poznatog glumca je njegova kolegica Maddison Brown.
Pogledaj originalni članak

Prošla su dva mjeseca otkako su se rastali Miley Cyrus i Liam Hemsworth. Ubrzo je otkrivena veza između Miley i Kaitlynn Carter i brzo se proširila glasina kako je ta romansa bila povod njihovom prekidu. Glumac je neko vrijeme o svemu šutio i onda se oglasio i stao na kraj tračevima.

- Miley i ja smo od nedavno razdvojeni i želim joj mnogo zdravlja i sreće. Ovo je naša privatna stvar i ne želim davati izjave medijima. Svi citati koje čitate u novinama su lažni. Mir i ljubav - bila je Liamova poruka objavljena na društvenim mrežama.

U međuvremenu njegova bivša supruga prekinula je vezu s Carter i upustila se u romansu s prijateljem Codyjem Simpsonom, a sada se i glumac u javnosti pojavio s novom djevojkom. Prošetao se New Yorkom držeći se za ruke s glumicom Maddison Brown, a nakon šetnje uživali su u večeri. 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.