Opet ljubi

Dva dana u Opatiji Maju Šuput bacila u zagrljaj bivšeg dečka

Foto: Pixsell
Dva dana u Opatiji Maju Šuput bacila u zagrljaj bivšeg dečka
05.04.2012.
u 09:00
Nakon što je u siječnju prekinula dvogodišnju vezu s vlasnikom lanca barova i restorana Hemingway Marijem Kovačevićem (40), pa se u veljači s njim mirila i ponovno rastajala, Maja je opet s Mariom. Nakon pomirenja kreće u Australiju
Pogledaj originalni članak

Idi mi, dođi mi! Tim bi se riječima mogla opisati ljubavna nedoumica pjevačice Maje Šuput (31). Naime, nakon što je u siječnju prekinula dvogodišnju vezu s vlasnikom lanca barova i restorana Hemingway Marijem Kovačevićem (40), pa se u veljači s njim mirila i ponovno rastajala, Maja i Mario opet su se nedavno našli u zagrljaju. I to nimalo prijateljskom, kažu svjedoci koji su vidjeli par u romantičnoj šetnji Opatijom. Izmjenjivali su poljupce ne skrivajući se od znatiželjnih pogleda.

Sretna, ispunjena...

– Odnedavno sam odlučila lagati medijima kad je u pitanju moj privatni život pa ću reći da sam taj dan bila u Bjelovaru, a ne u Opatiji. To je sve što ćete od mene čuti na tu temu – našalila se Maja koja će sljedećih mjesec dana imati pune ruke posla.

– Danas krećem na jednomjesečnu turneju po Australiji. Kad se vratim, očekuje me snimanje novih pjesama. Inače, sretna, sam, ispunjena, nemam se na što požaliti – tvrdi pjevačica. Prije putovanja na daleki kontinent Maja je snimila videospot za novu pjesmu ‘Dvije lude’ koju pjeva u duetu s kolegom i prijateljem Matom Bulićem.

Suradnja s Thompsonom

– Matu znam već dugo, zajedno smo bili na nekoliko turneja. Ovo mi je prvi duet u karijeri i mislim da je Mate prava osoba za taj moj mali glazbeni debi. Marko Perković Thompson napisao je pjesmu, a redatelj spota je Filip Dizdar. Snimali smo i na Jarunu u konjičkom klubu. Jahati ne znam, ali zato sam glumila pravi curetak sa sela i sjedila u sijenu – kroz smijeh će uvijek dobro raspoložena pjevačica.

Nakon povratka iz Australije očekuje je, kaže, snimanje još jednog spota, onog za novi singl “Dobra djevojka”. Takvom je zasigurno smatra i 40-godišnji poduzetnik s kojim Maja uporno traži svoju ljubavnu sreću. Treći je put, možda im ovaj put to i uspije.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

TO
tomaivan
09:59 05.04.2012.

a zakaj večernji piše o sponzorušama i ženam lažnog morala ?

PE
Pegaz
14:54 05.04.2012.

schteff Mozda zato sto pise i o onima koji traze sponzoruse, a i o muskarcima bez morala - mahom politicarima i lopovima.

PI
piranha
09:05 05.04.2012.

Šaraj Majo da kako probaj mnoge,a i onako u ovom papku uvijek imaš utočište