"Bling Ring"

Drama o maloljetničkoj bandi koja je pljačkala domove slavnih

Foto: Bling Ring
Drama o maloljetničkoj bandi koja je pljačkala domove slavnih
30.06.2013.
u 11:00
Opljačkali su vile Paris Hilton, Megan Fox i Briana Austina Greena, Rachel Bilson, Audrine Patridge, Orlanda Blooma i Mirande Kerr, a uhićeni su nakon pohoda na kuću Lindsay Lohan.
Pogledaj originalni članak

Svatko želi život kakav imaju Paris Hilton i Lindsay Lohan – misao je koja je vodila grupu maloljetnih kradljivaca koji su od listopada 2008. do kolovoza 2009. iz domova bogatih i slavnih na Hollywood Hillsu u Los Angelesu ukrali više od tri milijuna dolara u novcu i predmetima. Opljačkali su vile Paris Hilton, Megan Fox i Briana Austina Greena, Rachel Bilson, Audrine Patridge, Orlanda Blooma i Mirande Kerr, a uhićeni su nakon pohoda na kuću Lindsay Lohan. Na meti su sveukupno imali pedesetak adresa. Pljačkali su jer su, kako su rekli na sudu, željeli nositi lijepu odjeću i imati lijepe stvari.

Pitate li se kako je moguće da je grupica tinejdžera uspjela ostvariti ovako uspješan pljačkaški pohod, evo što im je uvelike olakšalo akciju: većina zvijezda svoje je domove, dok su izbivali iz njih, ostavljala otključanima. Priču o ovom uzbudljivom, ali i uznemirujućem krimi-pohodu po holivudskim brežuljcima redateljica Sofia Coppola pretočila je u film “The Bling Ring”, kako je i prozvana banda čije aktere glume već etablirane mlade glumice Emma Watson, Taissa Farmiga i Leslie Mann te Israel Broussard, Katie Chang, Claire Julien i Georgia Rock kojima je ovo prva filmska uloga.

Svi članovi bande redom su bili iz dobrostojećih obitelji i opsjednuti reality showovima. Jedna od sudionica Alexis Neiers čak je i sama imala svoj reality “Pretty Wild” koji je Emma Watson revno pratila jer se njezin lik Nicki bazira na ovoj danas 20-godišnjakinji koja je zbog pljački bila osuđena na šest mjeseci zatvora. Watson je uz to slušala i album Britney Spears “Femme Fatale” pokušavajući dokučiti moždani sklop svoje junakinje.

– Kako razumjeti mladu ženu koja toliko voli lijepe stvari da je spremna počiniti zločin kako bi ih imala? Glumeći je, bio mi je izazov da neke njezine rečenice koje su toliko lude i apsurdne ne zvuče kao parodija – kaže Emma kojoj je, ironično, na setu bio ukraden novčanik.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz