LJUBAV JE NA SELU

Dragana progovorila o estetskim operacijama: 'Navikla sam na komentare, pogotovo od muškaraca'

Foto: RTL
Dragana Krupljanić
Foto: RTL
Foto: RTL
Dragana Krupljanić
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
24.03.2023.
u 07:30
Sudionica ovogodišnjeg izdanja RTL-ovog showa priznala je da je samo radila operaciju usta, a zato se odlučila jer je mislila da su joj mala. Dodala je i kako u čelo stavlja botoks, te da je ne dotiču komentari
Pogledaj originalni članak

Taksistica Dragana Krupljanić (39) jedna je od najupečatljivijih sudionica ovogodišnje sezone RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu'. Prijavila se i otišla na farmu kod Hrvoja, a između njih dvoje su se već prvi dan pojavile iskre. U intervjuu za RTL je otkrila kakav je bio njezin prvi dojam kada je upoznala farmera, pričala je o komentarima na društvenim mrežama i otkrila nešto o svojim estetskim operacijama.

Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i tolerantna, ali kad jednom ''pukne'', onda kaže sve što misli. Svoje slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa svojom djecom te na treninzima. Njezin budući odabranik, kako ističe, trebao bi biti ''muško'', u svakom smislu te riječi, mora biti snalažljiv i imati od 35 do 45 godina. U to se svakako uklapa Hrvoje Špoljarec, s kojim je Dragana vrlo brzo kliknula te sad kreće njezinu avantura u Farkaševcu.

SPEKTAKL U UMAGU

Neka od najuzbudljivijih novih imena regije stižu na Sea Star festival

sJjajna kantautorica Nika Turković, daleko najpopularniji slovenski bend Joker Out i srpski alter-pop artist Dzipsii koji je ostavio snažan dojam na Pjesmi za Evroviziju, uskaču na line-up petog jubilarnog Sea Star festivala 19. i 20. svibnja! Talentirana nova struja koja je proteklu godinu unijela izuzetnu svježinu na ovdašnju scenu pridružuje se ranije najavljenim velikanima grupi The Prodigy i multiplatinastom hitmakeru Robinu Schulzu, kao i cijelom nizu internacionalnih i regionalnih zvijezda

- Prvi dojam? Bio je uredu, izgledao je lijepo i činio mi se jako iskren. Nije baš nešto komunikativan, no nije zao nimalo. Nisam se mogla zamisliti na prvu s njime, ali nikad se ne zna - rekla je Dragana. Progovorila je i o svojim protukandidatkinjama, Suzani i Marini.

- Nisam sa Suzanom bila dobra na početku, ali kasnije sam postala uredu jer sam, kad smo došle na farmu, morala s njom biti u dobrim odnosima. Inače, uvijek gledam samo sebe - rekla je o Suzani i onda komentirala Marinu:

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Nije da nisam bila oduševljena, ona je meni normalno došla, bila je nasmijana i pomislila sam da ćemo si biti dobre. Ona je očito sve krivo shvatila kako ju je Suzana odmah krenula ogovarati. Vjerojatno joj se odmah nisam ni ja svidjela.

Dragana je otvoreno pričala i o svojim estetskim operacijama, a priznala je da je radila samo jednu - usta.

- Radila sam usta prije osam godina i to tako stoji. Za to sam se odlučila jer sam imala izrazito mala usta. Ne mogu reći, u čelo stavljam botoks. Navikla sam na razne komentare, pogotovo muškarci kada su sa ženama, uvijek netko nešto komentira, ali to me više ne dotiče - priznala je.

Za sve one koji negativno komentiraju na društvenim mrežama ima poruku: 

- Čitam sve komentare, krenem pa stanem. U sebi si mislim, jao naletjet ćeš na tu osobu. A onda kada sam shvatila tko komentira, sve mi je jasno.

VIDEO: Supruga Žarka je Stavrosa izvukla iz pakla ovisnosti, a onda je mir pronašao u vjeri i na selu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.