Tragegdija

Doživjela je tragičnu sudbinu svog lika, zaručnik joj je poginuo u nesreći

Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
21.01.2020.
u 22:30
Michelle Dockery kaže kako joj je nekada bilo jako teško biti na setu serije "Downton Abbey" jer je njezin lik Mary proživljavao sličnu sudbinu kakavu je i ona proživljavala.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji HRT-a koji su vjerno pratili britanski seriju "Downton Abbey" upoznali su i lik Lady Mary koju u seriji glumi Michelle Dockery. Lik Mary u nagrađivanoj seriji prolazi korz teška i tragična razdoblja.

Rano ostaje udovica kada joj suprug strada u prometnoj nesreći, a nekoliko godina  kasnije, nažalost i sama Michelle prolazila je kroz identičnu situaciju. U prometnoj nesreći 2015. godine stradao je Michellin suprug John Dineen. Osoba koja je kumovala ljubavi Michelle i Johna bio je njezin kolega iz serije Allen Leech koji je odmah zano da su njih dvoje idealan par.

U braku nisu bili niti godinu dana kada je u tragičnoj nesreći u 34. godini preminuo John. Tek kasnije Michelle je medijima priznala i kako je njezin suprug bio teško  bolestan, a glumica i sama kaže kako nije mogla vjerovati koliko se njezin život i sudbina poklapa s onom njezinog lika Mary.

Zbog toga joj je nekada bilo i teško biti na setu jer ju je sudbina Mary u mnogočemu podsjećala na nju i njezine životne probleme i tragedije. Poput Mary i Michelle je snažna žena i na suprugovom pogrebu održala je govor u kojem je rekla da je Allen bio njezin heroj, kralj, prijatelj i što je uz njega bila voljena i što je voljela. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar lola lola
lola lola
23:00 21.01.2020.

Hm, koliko se sjecam umro je od raka a ne od automobilske nesrece.