pridržava se mjera

Doris pokazala kako izgleda kad radi od doma i poručila: 'Proći će i ovo'

Foto: Instagram/Wanda Nara
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
08.04.2020.
u 10:39
Naime, voditeljica je objavila fotku na kojoj sjedi u dvorištu s laptopom u krilu, a na sebi ima majicu na bretelice i trenirku. Uz fotku je napisala ''Rad od doma'' te upozorila pratitelje da ostanu kod kuće.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica pridržava se propisanih mjera i kad ne treba biti u studiju HRT-a kako bi vodila ''Dobro jutro, Hrvatska'' radi od kuće. Tako već neko vrijeme objavljuje fotografije snimljene u domu koji je nedavno kupila, a sada je oduševila pratitelje ''uredom'' u kojem radi kad ne mora biti na HRT-u.

Naime, voditeljica je objavila fotku na kojoj sjedi u dvorištu s laptopom u krilu, a na sebi ima majicu na bretelice i trenirku. Uz fotku je napisala ''Rad od doma'', te upozorila pratitelje da ostanu doma i poručila im da će i ovo proći. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Doris je isto tako nedavno, uz fotografiju na kojoj vježba s djecom, poručila pratiteljima da je u redu ako se na momente osjećaju tjeskobno i depresivno.

"Previše nam je svima svega ovih dana, ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli, mi odradimo tjelesni u kući. Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh i zajedništvo, ali je potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno.. Kako se vi snalazite ovih dana, što radite doma? Držite mi se svi", napisala je lijepa voditeljica.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KO
Kokoiduhovi
15:33 08.04.2020.

Ah, to je ona gospođa koja je studira za glumicu na Akademiji dramskih umjetnosti? Pa je uzela posao gospođi koja je studirala na Filozofskom - fonetika ili politologiju za novinara. Jer je netko na HRT odlučio da nije važno za što si se školovao. Kuhar može biti neurokirurg, glumica TV voditeljica, povjesničar - direktor staračkog doma, mesar direktor Gradskih tržnica Zagreb d.o.o. i td. Pa ovo je ipak 'rvacka.

CO
Content
12:26 08.04.2020.

Kaj, točno, "radi od doma"? Kaj nije ona glumičica/voditeljičica..nešto? Koje joj je matično kazalište? :-o

Avatar drug Joža
drug Joža
11:07 08.04.2020.

#ostaRidoma