novi početak

Doris Pinčić za 1.6 milijuna kuna prodaje kuću koju je s bivšim suprugom kupila bez kredita

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: RTL
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Doris Pinčić
Foto: Instagram
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Njuškalo
Foto: Njuškalo
Foto: Njuškalo
11.04.2022.
u 11:09
Dvokatnica u Velikom Polju od 135 kvadrata s pet soba i okućnicom od 508 kvadrata pojavila se na oglasima, a prodaje se po cijeni od 1.6 milijuna kuna. Potpuno namještena, ima četiri parkirna mjestima i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.
Pogledaj originalni članak

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić (33) prodaje kuću koju je 2019. godine kupila s bivšim suprugom, pjevačem Borisom Rogoznicom. Dvokatnica u Velikom Polju od 135 kvadrata s pet soba i okućnicom od 508 kvadrata pojavila se na oglasu u Njuškalu, a prodaje se po cijeni od 1.6 milijuna kuna. Potpuno namještena, ima četiri parkirna mjesta i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.

Kuću su kupili godinu dana prije razvoda, a tada je pozornost privukla informacija da su je kupili bez kredita po cijeni od 1.4 milijuna kuna.

– Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik – rekao je tada Boris.

Podsjetimo, Doris je nedavno potvrdila vijest o novoj ljubavi s 13 godina starijim menadžerom jednog trgovačkog lanca, Davorom Guberovićem iz Daruvara.

– Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drukčija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora – potvrdila je Doris za Gloriju.

Voditeljica HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nedavno je s novim partnerom osvojila Kilimanjaro i detalje te pustolovine podijelila i s brojnim pratiteljima na Instagramu te je ondje objavila i fotografije na kojima je s Davorom. 

Prije dvije godine voditeljica i glumica rastala se od glazbenika Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, a i njezin sadašnji partner iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece. 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar solinarep
solinarep
13:06 11.04.2022.

Hoće podijelit s mužem popola? Skupa su kupili.... A je, šta će sad na selu, triba biti bliže jebcima...

TR
tratincica68
18:17 11.04.2022.

Znaci dobro busi.bice joj rekao prodaj ti to.pa necu ti usisavati i prati posteljinu i peglat cijeli dana.

PH
Petarstijena-HR
17:06 11.04.2022.

Živjeti će s novim kao i Seve koju godinu,to je sad u modi...,pa nove alimentacije i sudska ročišta. Lako je zaradit bilo kuću,kad ti uprava HRT namješta la poslove...,smjenili upravu koja radila malverzacije,odmah Doris izgubila emisije i prodaje se kuća....Kuća je preskupa....,tko u Hr ima toliko love da kupuje...to vrijedi manje sigurno 30-45%