čestitke stižu

Domaći glazbenik objavio staru fotografiju sina: 'Ništa se nije promijenilo'

Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
15.01.2019.
u 18:13
Natjecatelj RTL-ova showa 'Zvijezde' slavi rođendan, a čestitku mu je među prvima uputio i poznati otac.
Pogledaj originalni članak

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokazao je i mladi Noa Rupčić tijekom protekle sezone showa 'Zvijezde'. Mladi pjevač oduševio je svojim energičnim nastupima i došao do samog finala showa.

Njegovim uspjesima često se hvalio i njegov otac Hrvoje Rupčić, član sastava Cubismo. Koliko je ponosan na svog sina Hrvoje je još jednom otkrio u svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama kojom je svom Noi čestitao 21. rođendan.

Foto: RTL

- A danas mu je dvadeset i jedna...i ništa se nije promijenilo... Noa, koliko god velik i odrastao bio zauvijek ćeš ostati tatina beba  - napisao je Hrvoje uz fotografiju na kojoj na prsima drži malenog Nou kojeg je dobio u braku s pjevačicom Tinom Kresnik. 

Pogledajte i tko se našao na listi najseksi Hrvata.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
toljaga22
19:27 15.01.2019.

lijepo