obožavatelji oduševljeni

Domaća glumica objavila fotku u badiću. Marijana Batinić: 'Isklesala si se brutalno'

Foto: Instagram Asos
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Ana Gruica
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
24.06.2019.
u 17:51
Ana je pokazala kako se isplati svakodnevno raditi na sebi te dokazala da ima isklesane noge i trbušne mišiće. Fanovi su je podržali lajkovima i komplimentima.
Pogledaj originalni članak

Glumica Ana Gruica Uglešić objavila je fotku na kojoj je u badiću i opokazala svojim obožavateljima rezultate napornog vježbanja. Splićanka ljeto provodi u rodnom gradu, u društvu supruga Borana.

Ana je odlučila prihvatiti najveći trend sezone, pa se tako fotkala u kupaćem kostimu sa životinjskim uzorkom, točnije leopard uzorkom.Ana je pokazala kako se isplati svakodnevno raditi na sebi te dokazala da ima isklesane noge i trbušne mišiće. Fanovi su je podržali lajkovima i komplimentima.

Foto: Instagram

Splitska glumica Ana Gruica 2018. intimnoj ceremoniji uz prisustvo bliskih prijatelja i članova obitelji izmijenila je bračne zavjete s Boranom Uglešićem.

Foto: Instagram

– Cijeli ovaj mjesec mislila sam kako ovo mora biti "tajno". Kako je cool (konačno) čuvati svoju intimu, a i planiramo crkveno vjenčanje, pa je ovo trebalo biti samo za naše oči i dušu. Ali kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam kako svaki dan gledam slike, ali svaki, da je toliko ljubavi utkano u ovo, da je toliko lijepe, iskrene emocije pokazano na taj dan da je glupo tajiti nešto tako zdravo i  pozitivno – napisala je Ana na Instagramu nakon vjenčanja.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
zac111
20:41 24.06.2019.

i tata bi sine!!

Avatar anti_komunist
anti_komunist
23:13 24.06.2019.

fotoshop cini cuda