nemaju mira

Dok se neki odmaraju na plaži, ove naše zvijezde ljetovanje provode potpuno drukčije

Foto: Instagram/Facebook
Foto: Instagram screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
16.08.2019.
u 13:10
Mario Valentić, Josip Tešija, Ecija Ojdanić i Danijela Dvornik samo su neki od poznatih Hrvata koji ne provode vrijeme isključivo na plaži.
Pogledaj originalni članak

Sunce, more, plaža – i tako od jutra do mraka.

Dok većina ljudi voli dane provoditi na plaži, uz kupanje i izležavanje, neki poznati hrvatski estradnjaci odlučili su uobičajeni odmor zamijeniti za malo drukčije aktivnosti. Bivši model i glumac Mario Valentić poznat je po zdravom načinu života koji prakticira sada već dulji niz godina. Zgodni Valentić ljeto provodi vježbajući, odlazi na planinarenje, ali svejedno pronalazi vremena i za uživanje sa svojim najbližima.

Foto: Instagram screenshot

Blogerica i jedna od najpoznatijih baka na Instagramu Danijela Dvornik ovo je ljeto posvetila radovima u kući na moru. Danijela se odlučila na renoviranje kuće, a na Instagramu se požalila i da je bilo situacija kada nije mogla suspregnuti suze. Ipak, hrabra Danijela nije dopustila da je to spriječi i bacila se na posao. O svojim radovima često izvještava pratitelje na društvenim mrežama, a osim preuređene kuhinje, terase i sobe, pokušava naći vremena i za vježbanje.

Foto: Instagram screenshot

– Radim uglavnom, farbam zidove, brusim, polako dovodim kuću u kakav-takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustajem. U vrijeme ''sieste'' bacim se u more da se malo osvježim, a onda opet bacanje na posao – opisala je svoj dan supruga legendarnog pjevača Dine Dvornika.

Josip Tešija, kustos Galerije Kranjčar, na svom je Facebook profilu s prijateljima podijelio svoje ljetne zanimacije. Naime, Tešija se pohvalio vađenjem krumpira i pčelarstvom, a njegovi su prijatelji ostali oduševljeni time što uza sve obaveze nađe vremena i za ''čuvanje tradicije''. Tešija je poznat po tituli najstarijeg manekena, a svoju je karijeru gradio na ulicama svjetskih gradova poput Milana, Pariza i Barcelone, a surađivao je sa zvučnim imenima kao što su Vivien Westwood i Jean-Paul Gaultier.

Foto: Facebook screenshot
Još jedna poznata Hrvatica, glumica Ecija Ojdanić, oduševljava načinom na koji provodi ljetovanje. Osim što s osmjehom odrađuje kazališne predstave po cijelom Jadranu, glumica ustaje rano da bi vježbala, a da obožava trčanje, Ojdanić nikada nije skrivala.

"To je moja psihoterapija, meditacija i dodatna navala energije. Otkad se dogodila ta pozitivna ovisnost o vježbanju, sve se podignulo na višu razinu. Stabilnija sam, uspješnija, sretnija i mirnija", priznala je Ecija nedavno u razgovoru za Večernji.

Foto: Instagram screenshot

Uz predstave i tjelovježbu, Ecija gušta u hrani i kuhanju te čitanju knjiga u društvu mlađih članova obitelji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
13:36 16.08.2019.

ajde još kad mlade cure slikaju "hrenovke" pa objavljuju slike na Instagramu ali kad to počnu raditi žene od 40+ (bez obzira kako izgledale) je stvarno glupost. kaže se mladost ludost ali što je izgovor za ove stare?

Avatar Untouchable
Untouchable
08:31 17.08.2019.

zvijezde??