Nova uloga

Dok je kći kritizira, Nikolina Pišek zaigrat će u našoj Šeherezadi

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
pišek
Foto: Pixsell
pisek (1)
Foto: Pixsell
pisek (1)
Foto: Pixsell
pisek (1)
Foto: Pixsell
pisek (1)
Nikolina Pisek
Foto: Pixsell
pišek
nikolina pisek
02.05.2011.
u 20:05
Kad skine profesionalnu šminku, zgodna mama otrči u kvartovski dućan po namirnice od kojih svakodnevno brižno priprema obrok za voljenu 14-godišnju kćer jedinicu Hanu
Pogledaj originalni članak

Voditeljica, dizajnerica, a odnedavno i glumica – Nikolina Pišek iz dana u dan sve je svestranija osoba. Ikona mnogih muškaraca okušala se i u pjevanju, no s tom granom umjetnosti odlučila se zauvijek pozdraviti. Nasuprot tomu, od glume ne planira dići ruke, pa će nakon završetka snimanja serije “Najbolje godine” uskočiti u jedan film za velika platna te još dva ponuđena joj nova projekta. U pretrpani glumačko-voditeljski raspored odsad će jedva ugurati tretmane ljepote na koje je navikla.

– U današnje vrijeme jako je bitno spojiti ugodno i korisno pa volim kad mi recimo uređuju kosu dok sjedim na stolcu za masažu, pod terapeutskim svjetlima, i slušam ambijentalnu glazbu – kaže “kameleonka” Nikolina. koju se u seriji “Najbolje godine” iz seksi mačke uspješno pretvorila u izobličenu alkoholičarku.

– To me je odmorilo. Uopće nisam koristila puder, nadodali bi mi bore, masnice i ožiljke. Naviknula sam na taj lik i saživjela se s njim pa mi nije bilo strano tako modra otići i do dućana. Svi su me u kvartu već znali kao takvu i nisu se čudili. Tek ponekad bi me iznenadila nečija zabezeknuta faca i pitanje: “Susjeda, tko vam je to napravio?”, pa sam morala objašnjavati: “Oprostite, dobro sam. Izašla sam sa snimanja” – prepričava Nikolina. Zadovoljna dvojnim životom koji joj pruža gluma, odlučila je nastaviti u toj umjetničkoj grani, križajući koplja s educiranim kolegama. Mnogi glumci zato će joj zavidjeti kad čuju da su joj ponuđeni domaći, ali i inozemni projekti.

Zagrepčanka od toga ne strahuje. Više od tuđeg mišljenja važno joj je mišljenje 14-godišnje kćeri Hane, njezine “životne pratilje”.

– Dosta je kritična i od nje sam dobila najviše konstruktivnih kritika – kaže zgodna mama. A kako tinejdžerica reagira na priče o maminim ljubavima, skandalima i na medijske napise?

– Budući da živimo zajedno, ona jako dobro razumije nesklad između stvarnosti i fikcije, odnosno onoga što se pojavljuje u medijima i onoga što realno jest. Razumije da na neke stvari ne mogu utjecati i da to nije po mojoj volji – kaže Nikolina te priznaje da joj je njezina “djevojčica” uvijek na prvom mjestu.

Mama Nikolina oko svoje Hane trudit će se i ubuduće iako je, kako doznajemo, već potpisala ugovor i za sapunicu Nove TV, inačicu poznatog turskog serijala o Onuru i Šeherezadi. U ljubavnoj priči, prema želji producenata, glumit će pravu zlicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BU
budisvoj
21:33 02.05.2011.

Dizajnerica....čega....možda francuskog poljupca..

VL
vladek
07:25 03.05.2011.

Sami homići komentiraju,pa ovo je zgodna ženska,šta joj fali

TM
trade_mark
17:37 03.05.2011.

glumit će neku bimbo?