partijaneri napravili kaos

Djelatnici Čistoće imaju pune ruke posla! Pogledajte kako Split izgleda jutro nakon Ultre

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
13.07.2019.
u 11:04
Prostor oko Parka Mladeži pun je otpada. Djelatnici Čistoće imaju pune ruke posla.
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Splitu započeo Ultra Europe Festival. Nakon lude noći na Parku Mladeži partijaneri su ostavili popriličan kaos.

Splitske ulice prepune su smeća pa su jutro nakon Ultre djelatnici Čistoće imali pune ruke posla.

Iako jutarnji prizori izgledaju zastrašujuće, marljivi radnici odmah su prionuli na posao pa je smeće u kratkom roku nestalo s ulica.

Posla su imali i splitski taksisti koji su se bavili prevoženjem partijanera dok su djelatnici čistoće ulice vraćali u prvobitno stanje.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ST
stefj
14:42 13.07.2019.

Je, to je tako... No mislim da prihodi i reklama koju Splitu donosi Ultra, puno više vrijedi od prekovremenih koji se trebaju platiti čistačima. Teško bi to funkcioniralo da ljudi samo pošalju novac i uopće ne dođu...

Avatar antimaterija
antimaterija
11:20 13.07.2019.

I dok svi veliki rock festivali prolaze u potpunom miru, bez ikakvih incidenata po gradu i uz pristojno ponašanje posjetitelja, festival Ultra redovito prate divljačko, nekulturno, necivilizirano ponašanje, golotinja usred grada, veliki broj uhićenja zbog droge, sveopći kaos i nered. Ne treba to čuditi, to je ista razularena ekipa koja je pretvorila i Zrće u Sodomu i Gomoru, samo se postavlja u svemu pitanje samopoštovanja grada Splita, je li nužno za profit dopustiti baš sve i moraju li to sve trpiti građani.

CR
crodux
23:41 13.07.2019.

ne znam kako još ne shvaćaju da je tu više štete nego koristi, da tu ima neke velike koristi ne bi to Splita zapalo!