Promo

Discotheque Riva - večeras generalna proba na Rivi

Foto:
Discotheque Riva - večeras generalna proba na Rivi
VL
Autor
PR Članak
11.08.2011.
u 11:07
Ulaznice za sektor B rasprodane, požurite po svoju kartu
Pogledaj originalni članak

Odličan party doveo je u Split, osim naravno izvrsnih izvođača, i veliki broj turista koji će se već večeras ludo zabaviti i zaplesati za generalnu probu na samoj Rivi, uz svevremenske i svima poznate hitove legendi - Michaela Jacksona i Dine Dvornika. Ulaz na party večeras je slobodan.

Dan kasnije, u petak 12.kolovoza, sa početkom u 20 sati, dogoditi će se ono što već mjesecima tisuće partijanera željno iščekuje... Discotheque Riva donijeti će na splitsku pozornicu na samoj Rivi najveća imena svjetske klubske glazbe, već svima poznate headlinere – Faithless Sound System, zatim Fedde le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabielu te dva domaća DJa koji će otvoriti tj. zatvoriti party – Aldu Morro i Peru FullHousea.

Novi zvukovi i programi pojedinih izvođača, još neviđeni Hrvatskoj ali i svijetu, savršen zvuk, pozornica, vatromet i druga iznenađenja, jedinstveni laserman i laser show u izvedbi prošlogodišnjih dobitnika svjetske nagrade (Discotheque Riva 2010 i tvrtka Prolight), pjena party i brojna druga iznenađenja, dovoljan su razlog da požurite po svoju kartu.

Samom partyju, naravno osim slušatelja vesele se i izvođači, te je tako Sister Bliss (Faithless Sound System) u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju povodom nastupa na Discotheque Rivi izjavila slijedeće: 'Splićanima ćemo pružiti veći užitak nego na CD-ima'. Sister je otkrila i gdje ju možete pronaći nakon nastupa: „ Na plažu ćemo otići, to je sigurno“, tako da – u rane jutarnje sate u subotu, nakon odlično partyja svakako otiđite na kupanje Bačvice.

Kako i ostale karte (osim sektora koji je rasprodan) doslovno nestaju sa prodajnih mjesta, pozivamo sve da požure po svoju kartu koje se prodaju u sustavu Eventima ili na samoj splitskoj Rivi, na info pultu Discotheque Rive.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr