Promo

Dino Merlin oduševio tisuće ljudi u Beogradu

Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
Foto: Agencija Polifonija
Dino Merlin (1)
VL
Autor
PR Članak
28.11.2011.
u 10:29
Dino je najavio i veliki koncert u Zagrebu u prosincu
Pogledaj originalni članak

Najpopularniji Sarajlija u regiji, neponovljivi Dino Merlin, sinoć je nakon 20 godina održao prvi od tri rasprodana koncerta u Beogradu.
Publika u prepunoj beogradskoj areni sinoć je najbolje  pokazala koliko je  Dino voljen i tražen u Beogradu i da je nesumnjivo najveća regionalna zvijezda.

Koliko  je veliko njegovo srce i nedijeljiva ljubav prema ljudima Dino je simboličnom gestom pokazao i jučer. Dukatima iz vremena Franje Josipa, Merlin je na simboličan način bebama koje su se prve rodile na jučerašnji dan, malom Ahmedu koji je rođen u Sarajevu i malom Jovanu, rođenom u Beogradu, zaželio sretan početak života uz riječi: „Neka te Bog čuva, ti pazi ljude, pa šta bude – neka bude.“  Bio je to jedinstven način na koji  je odgovorio svima koji su uz njegov koncert pokušavali vezati politikanstvo I stvari koje nemaju veze  sa  glazbom.

Prepuna Arena pjevala je, plesala i disala sa Dinom " kao jedno" više od dva  i pol sata. Nevjerojatno puno emocija skupljenih u prošlih dvadeset godina , kulminiralo je fantastičnom atmosferom i koncertom koji će svi još dugo pamtiti, a ni nakon  dva i pol sata publika nije napuštala dvoranu već tražila još.

Cijela dvorana kao poziv na bis  pjevala je  (" a capela" ) pjesmu  koja je jedna od najvećih Dininih hitova I” himna” mnogih od nas. Beograđani su pjevali "lažu lažu me da vrijeme liječi sve" i doveli Dinu natrag na pozornicu.
 
Dino nam je  sinoć u Beogradu obećao odličan  koncert u Zagrebu. Za manje od mjesec dana, 22.prosinca, u zagrebačkoj Areni  obožavatelji će uživati na koncertu ovog velikog pjevača .

Dino Merlin:" Publika je moja inspiracija i hvala svima koji mi daju podršku na svakom od mojih koncerata.Velika je odgovornost koju osjećam prema svakom tko je  kupio moj CD ili ulaznicu za moj koncert, a za publiku sam spreman dati sve najbolje od sebe. Kemija koja postoji između mene i  publike je privilegija i radujem se susretu sa svojim zagrebačkim obožavateljima".
 
Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas(Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr
Cijene ulaznica su: parter  130 kuna, tribina dolje 150 kuna i tribina gore 130 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr