već dvije godine

Dino Drpić ljubi Ines Katarinu Sušu!

Foto: Facebook
ines katarina suša
Foto: Facebook
ines katarina suša
Foto: Facebook
ines katarina suša
Foto: Facebook
ines katarina suša
Foto: Reuters
Dino Drpić
Foto: Reuters
Dino Drpić
02.09.2015.
u 10:23
Iako sa svojom vezom nisu željeli izlaziti u javnost, povremeno jedno drugom komentiraju statuse i fotografije na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Dino Drpić već je dvije godine u vezi s Ines Katarinom Sušom. Nije poznato kako su Dino i Ines započeli vezu, piše Story.

Iako sa svojom vezom nisu željeli izlaziti u javnost, povremeno jedno drugom komentiraju statuse i fotografije na Facebooku. Nedavno je Ines objavila na Instagramu fotografiju s Brača, gdje je s Dinom ljetovala.

O ljubavnom životu Ines Katarine zna se malo, dok je Dino proveo devet godina u braku s Nives Celzijus. S njom je dobio i dvoje djece. Unatoč razvodu, Dino i Nives ostali su u dobrim odnosima.

>>Dino Drpić zatražio rastavu od Nives Celzijus?

>>Nakon devet godina braka razvode se Nives Celzijus i Dino Drpić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MR
MRUDante
12:46 02.09.2015.

Evo kliknuo sam - jeste sretni? FUJ novinarstvo. Sramite se!

DU
Deleted user
12:51 02.09.2015.

Odte vrit i vi i Dino i Nives i Ines Katarina. Nisam ni pročitao, sam dajem komentar na naslov. Ma baš nas briga za njih, Severinu, Gotovce i ...ine hohštaplere i šmrkače lajni po Hrvatskoj. Evo to je moje mišljenje o vašim člancima na tu temu!!!

MM
Mm2015
15:20 02.09.2015.

Koja vijest, jadan i on i ona a i vi sta to prenosite.