tate nakon pedesete

Dikan u trendu: dječje pelene i kašice leže i starijim očevima

Foto: pixsell
dikan
Foto: pixsell
mel gibson
Foto: pixsell
clint eastwood
Foto: pixsell
kevin costner
Foto: pixsell
michael douglas
03.06.2010.
u 19:32
Poput vremešnih hollywoodskih zavodnika, i našem Dikanu dijete će roditi njegova izabranica, čak 38 godina mlađa od njega, no čini se da to nije nikakva prepreka ljubavi i strasti.
Pogledaj originalni članak

Teško možemo zamisliti Josipa Radeljaka kako mijenja dječje pelene i miješa kašice, no za nekoliko će mjeseci upravo te aktivnosti biti njegova i glavna preokupacija njegove buduće supruge Dolores Lambaše. Ruku na srce, time će se najvjerojatnije baviti dadilje, no ne sumnjamo da će Dikan i Dolores redovito svojeg potomka voditi u šetnje centrom Zagreba te tako već ove zime biti glavna trač tema na špici.

Puno bolji očevi

Odlukom da u 68. godini treći put postane tata, zagrebački poduzetnik pridružio se hollywoodskom trendu glumaca koji su postali očevi nakon pedesete. Iako im to nije bio prvi put da su osjetili čari očinstva, svi odreda se slažu da tek sada u potpunosti uživaju u toj, najvećoj i najljepšoj životnoj ulozi.

– Sada sam puno bolji otac nego što sam bio kad sam bio mlađi. Sad mi je kći spred svega ostaloga. Kada dođete u moje godine, sve više cijenite – kaže 80-godišnji Clint Eastwood koji s pet žena ima sedmero djece, a kćer Morgan dobio je kada mu je bilo 66 godina.

Strast ne pita za godine

Poput vremešnih hollywoodskih zavodnika, i našem Dikanu dijete će roditi njegova izabranica, čak 38 godina mlađa od njega, no čini se da to nije nikakva prepreka ljubavi i strasti. Naspram toga, dobna razlika između Kevina Costnera (55) i njegove supruge Christine Baumgartner (36), koji su prekjučer dobili kćer, sasvim je zanemariva.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

SP
Spectator
22:29 03.06.2010.

Hvali se devedesetogodišnji dedek svom liječniku kako mu je žena koja je 65 godina mlađa od njega ostala trudna i da će ubrzo postati otac. Doktor potapša starog dedu po ramenu pa reče: - Da ja tebi, deda, ispričam jednu malu priču ... Bio jedan lovac i jedno jutro ode on u lov na medvjede. Kad je naletio na velikog medvjeda, on potegne za puškom ... kad primijeti da je umjesto puške ponio kišobran ... ali on svejedno uperi kišobran u medvjeda i na njegovo čudo kišobran opali i ostade medvjed na mjestu mrtav ... - To je nemoguće! - prekide ga deda. - Mora da je tu bio još netko. Sigurno je netko opalio iza njegovih leđa, a da on nije ni znao! - Upravo tako, deda - rece doktor - upravo tako!

Avatar punkufer
punkufer
20:24 03.06.2010.

Tko vjeruje da se radi o pravoj ljubavi, a ne sponzororanju jedne sponzoruše od strane jednog matorog sponzora? . . . . . .. . . . . . .. . . . . .. . . . .. . . . . Nitko?

AJ
Ajduk
22:12 03.06.2010.

O Ljubavi I Strasti prema novcu Svakako, ali nju i razumem - sponzorusa, pa sta, ali Dikane nas sto lazes nema veze al Sebe lazes. Pa te bi i psu dale ako ce imat para da trose koliko mogu i da nista drugo ne rade vec da misle gde ce se oplesti sa kakvim mladim kuronjom. Al tvoje pare Tvoj problem. Sretno ti bilo!