POZNATI GLUMAC

Depardieu glasao na ruskim predsjedničkim izborima u Parizu

Foto: Reuters
Gerard Depardieu
Foto: Misha Gulko/Press Association/PIXSELL
Gerard Depardieu
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Gerard Depardieu
18.03.2018.
u 18:04
Depardieu (69) je dobio rusko državljanstvo 2013. od predsjednika Vladimira Putina, koji očekuje trijumf na ovim izborima.
Pogledaj originalni članak

 Ruski državljanin od 2013., francuski glumac Gerard Depardieu glasao je u nedjelju u Parizu na ruskim predsjedničkim izborima, doznaje se pri ruskom veleposlanstvu u Francuskoj.

"Možemo potvrditi da je on već glasao", objavilo je veleposlanstvo.

Depardieu (69) je dobio rusko državljanstvo 2013. od predsjednika Vladimira Putina, koji očekuje trijumf na ovim izborima.

Tada je bio u središtu polemike izazvane njegovom odlukom da napusti Francusku u znak prosvjeda protiv plana socijalističkog predsjednika Francoisa Hollandea da sa 75 posto oporezuje najveće prihode.

Depardieu je službeno registriran kao stanovnik i poduzetnik u Saransku, gradu od 300.000 stanovnika, 650 kilometara istočno od Moskve.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
domolub
18:43 18.03.2018.

arscloch