preslatki

Dejan Lovren proveo dan s kćerkicom i oduševio fanove duhovitim videom

Foto: Instagram
dejan lovren
Foto: Instagram
dejan lovren
20.08.2014.
u 18:12
Dejan Lovren pravi je tata od formata. Ako je suditi prema njegovom Instagramu, današnji dan potpuno je posvetio svojoj mezimici Eleni...
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren pravi je tata od formata. Ako je suditi prema njegovom Instagramu, današnji dan potpuno je posvetio svojoj mezimici Eleni. Dan je započeo gledanjem njenog omiljenog crtića, a potom ju je odveo u kupnju igračaka.

Elena je birala, a njen slavni tata ovjekovječio svaki trenutak druženja. Osim toga, sastavio je i trampolin kako bi se malena zabavljala kod kuće. Duhoviti video i fotografije druženja oca i kćeri oduševili su Lovrenove obožavatelje.

>>Dejan Lovren pohvalio se svojim najdražim djevojkama na Instagramu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
08:27 21.08.2014.

Stvarno nemam pojma tko je taj tip!!!!! A da možda napišete uz naslov tko je ta faca? Po svim komentarima koje čitam vi stvarno pišete svašta...

Avatar popu_šimiga
popu_šimiga
02:28 21.08.2014.

Pazi mu ženskog glasa i naglaska dok govori..a usfalilo je i treptanje okicama :) Ja osobno da sam na mjestu ove curice i da mi ovaj lik slovi kao Tata! U čudu bi se zapitala tko mi je onda mama??? ;)