Podrška narodu!

Dečki iz Dubioza kolektiva otkazali sve komercijalne koncerte u BIH, sviraju besplatno!

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Dubioza Kolektiv (1)
11.03.2014.
u 18:35
Dečki iz benda Dubioza kolektiv odlučili su, u znak solidarnosti, otkazati sve komercijalne koncerte u Bosni i Hercegovini...
Pogledaj originalni članak

Dečki iz benda Dubioza kolektiv odlučili su, u znak solidarnosti, otkazati sve komercijalne koncerte u Bosni i Hercegovini. Bend je najavio i kako će ipak nastaviti nastupati na ulici besplatno te time podržati građane u njihovoj borbi za bolju BIH, piše Radio Sarajevo.

– U pitanju su koncerti koji su dosad bili odobreni u BIH, kao i svi oni za koje su se radili pregovori i koji su već bili dogovoreni. Sve dok traju prosvjedi, u BIH nećemo svirati za novac, potvrdio je Vedran Mujagić.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

>>Pogledajte šaljivu trubadursku video pozivnicu Dubioze Kolektiv

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

D1
d12345
19:23 11.03.2014.

Čemu ova reklama i usluga ovome coca cola-komunističkom-veliko bošnjačkom sastavu.....večernji se srozava sa ovim polupismenim novinarčićima

MA
malitrn
20:11 11.03.2014.

ma nek idu svirat u tursku

DU
Deleted user
22:15 11.03.2014.

S obzirom da su im sve pjesme na isti kalup tj. kad im čuješ jednu pjesmu kao da si čuo sve...pošteno od njih da ne naplačuju koncerte!