Tajna romansa

Danijela Dvornik uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim odvjetnikom!

Foto: Instagram
danijela dvornik
Foto: Facebook
danijela dvornik
Foto: Facebook
danijela dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
Foto: Facebook
Danijela Dvornik
27.10.2015.
u 08:53
Udovica kralja funka Dine Dvornika ponovo je zaljubljena, a njeno srce prije dvije godine zarobio je zagrebački odvjetnik dalmatinskih korijena
Pogledaj originalni članak

Sredinom kolovoza udovica kralja funka Dine Dvornika na svom Facebook profilu dala je naslutiti da je ponovo zaljubljena. 

– Ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer – napisala je između ostalog tada tajanstvena Danijela, što je mnogima bilo dovoljno da zaključe da je u njen život nakon životnog brodoloma konačno ušla osoba koja je osvojila njeno srce.

Da njena romansa s novim muškarcem ne traje od jučer, potvrdio je i T-portal koji piše da Danijela svoju ljubavnu vezu s tajanstvenim muškarcem dalmatinskih korijena skriva već dvije godine. Njeno srce navodno je osvojio zagrebački odvjetnik u tridesetim godinama, a svoju vezu Danijela nije htjela komentirati. 

Ipak, da je veza ozbiljna, potvrđuje i činjenica da je ovo ljeto udovica Dine Dvornika svog novog odabranika upoznala s kćeri Ellom koja posljednjih godina živi u Londonu. 

Da je sretna i zaljubljena, Danijela je potvrdila i u ožujku u intervjuu za Hera Znanje. – Ne volim pričati o svom privatnom životu, jer već sam jednom dijelila život s javnošću…ali postoji netko u mom životu, koji je došao u pravi trenutak,dokazao mi da još postoji pokoji primjerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I da, ima prosječnu hrvatsku plaću, za sada. Novac mi nije nikada bio glavno mjerilo, puno važnije mi je da voli život i da se dobro nadopunjujemo. Ja sam „old fashion girl u novom obliku“. Kad nekoga volim, onda radim sve da udovoljim bez očekivanja i kalkuliranja. I to mi se uvijek na najljepši način vrati. Ljubav je davanje i primanje, obostrano. Uživam u svakom trenutku – kazala je tada Danijela i dodala da je Dino bio njena velika ljubav i da će bez obzira na sve takav ostati u njezinu srcu.

>>Danijela Dvornik: Ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer

>>Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:21 27.10.2015.

"Ne volim pričati o svom privatnom životu" - HAHAHAHA .. ovo kaže žena koja je mjesecima puštala televiziju u svoju spavaću sobu. majko mila, može li se biti licemjerniji???

Avatar links
links
09:14 27.10.2015.

čime je žena Dine Dvornika zaslužila biti na naslovnici, tko je ona, zašto vam je bitna???

Avatar navijač
navijač
09:10 27.10.2015.

Čudo da se nije zaljubila u nekog svojih godina i sa stvarno prosječnim primanjima. To su ljudi koji su naučili živjeti na visokoj nozi a da nerade ništa i još da se o njima stalno priča a ništa im nije sveto.