fatalni jamie

Dakota Fanning ljubi 13 godina starijeg manekena: Jako sam sretna!

Foto: Pixsell
dakota fanning
Foto: Pixsell
dakota fanning
Foto: Pixsell
dakota fanning
Foto: Pixsell
dakota fanning
Foto: Pixsell
dakota fanning
Foto: 'Mehdi TaamallahPress Association'
'Dakota Fanning at the 2010 CFDA Fashion Awards at Alice Tully Hall, Lincoln Center in New York, USA. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: REUTERS/Lucas Jackson/REUTERS/pixsell
dakota fanning
Foto: 'FRED PROUSER'
'Actress Dakota Fanning arrives at the TV Land cable channel taping of the AFI Life Achievement Award honoring actress Shirley MacLaine in Los Angeles June 7, 2012. The show will be telecast June 24.
Foto: 'Jackson LeePress Association/Pix'
'Dakota Fanning arriving at the Metropolitan Museum Costume Institute Benefit Gala celebrating Alexander McQueen, Savage Beauty, New York Photo: Press Association/Pixsell'
29.09.2014.
u 22:00
Mlada glumica Dakota Fanning izjavila je da je jako sretna u svojoj vezi, unatoč razlici od 13 godine između nje i dečka...
Pogledaj originalni članak

Mlada glumica Dakota Fanning izjavila je da je jako sretna u svojoj vezi, unatoč razlici od 13 godine između nje i dečka.

Naime, 20-godišnja glumica ljubi manekena Jamieja Strachana, koji ima 33 godine, a zajedno su oko godinu dana. - Jako sam sretna. Mislim da je jako važno i zbilja zabavno imati nekog s kim možete iskušati sve. Ljudi vole one koje vole, treba ići od toga. Svi se previše zamaraju pravilima, a u životu treba ići za onim što osjećamo kao ispravno, rekla je Dakota.

- Imam čudno gledište na veze jer su moji roditelji znali jedno drugog od drugog razreda, a vjenčali su se kad su izašli iz fakulteta, rekla je Dakota. - Uvijek sam vjerovala da tako treba biti. Čak i kad sam imala 14 godina, vjerovala sam da nema smisla viđati se s nekim s kim se ne planiram vjenčati, nadodala je glumica.

Foto: Pixsell

>>Dakota Fanning: Ne volim kada mi sestra Elle krade odjeću iz ormara!

>>Disco-lutkica je odrasla i nikada nije imala dečka

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.