DINASTIJA SE ŠIRI

D. Trump treći će put postati djed, njegova kćer Ivanka je trudna

Foto: Pixsell
D. Trump treći će put postati djed, njegova kćer Ivanka je trudna
21.01.2011.
u 20:00
- Već neko vrijeme želim s vama podijeliti divnu vijest... Trudna sam! Jared i ja ne možemo biti uzbuđeniji – napisala je na Facebooku nasljednica Trumpovog carstva nekretnina
Pogledaj originalni članak

Svaki dan jedna trudnoća – moglo bi glasiti novo geslo u svijetu slavnih i bogatih. “Trendu” koji već neko vrijeme vlada među zvijezdama pridružila se i Ivanka Trump, kćer milijardera Donalda Trumpa, koja će ovoga ljeta prvi put postati majka, piše američki Popcrunch.

Ivanka je radosnu vijest objavila na Facebooku.

- Već neko vrijeme želim s vama podijeliti divnu vijest... Trudna sam! Jared i ja ne možemo biti uzbuđeniji – napisala je nasljednica Trumpovog carstva nekretnina koja se u studenom 2009. udala za Jareda Kushnera, izdavača New York Observera. Vjenčali su se u tradicionalnoj židovskoj ceremoniji u New Jerseyu u uskom krugu obitelji i prijatelja.

Nakon što mu je sin Donald Jr. dao dva unuka, Donald Trump uskoro će treći put postati djed.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.