Tri godine veze

Cukrov je ljubomoran jer njegovoj djevojci nude novac i jahte

Cukrov je ljubomoran jer njegovoj djevojci nude novac i jahte
18.01.2013.
u 08:30
Katarina se bavi manekenstvom i nije mi svejedno kad stotine muškaraca gledaju moju djevojku. Putuje po svijetu i primala je razne ponude, ali ne damo se. Svaku krizu prevladamo, otkrio je pjevač
Pogledaj originalni članak

Otkad se prije tri godine zaljubio u Kragujevčanku Katarinu Kržanović, pjevač Igor Cukrov (28) živi na relaciji Split – Beograd. Tako se zatekao u glavnom gradu Srbije i 13. siječnja kad se po julijanskom kalendaru slavi Nova godina.

– To je više običaj nego pravi blagdan. Ljudi iskoriste priliku za još jedan tulum – otkriva Splićanin koji si je u 2013. godini poželio proboj na strano tržište.

Osim po Srbiji i Hrvatskoj, Igor često nastupa i u Crnoj Gori.

– Primijetio sam da su Crnogorci jako slični Dalmatincima i uvijek traže da im pjevam Oliverove pjesme, naročito “Cesaricu”. Za razliku od njih, Hrvati uglavnom traže da pjevam narodnjake – otkiva Igor.

O braku sa svojom Katarinom ne razmišlja. Otvoreno kaže da funkcionira veza Hrvata i Srpkinje.

– Uspjeli smo se izboriti za ljubav i sad smo presretni. Pet sam godina studirao teologiju i znam o vjeri malo više od ostalih, ljude ne razlikujem po vjeroispovijesti. I sam je general Ante Gotovina rekao da prošlost zaboravimo. Nas dvoje tako živimo pa mogu samo reći da naša hrvatsko-srpska veza “štima” – iskreno će Igor.

Kao i u svakom odnosu, i u njihovu ima nesuglasica, i to najčešće zbog ljubomore.

– Katarina se bavi manekenstvom i nije mi svejedno kad stotine muškaraca gledaju moju djevojku. Putuje po svijetu i primala je razne ponude, nudili su joj jahte, novac... ali ne damo se. Svaku krizu prevladamo – otkrio je.

>>Igor Cukrov s djevojkom slavio srpsku Novu godinu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

SE
sestrićna
13:27 18.01.2013.

opet politika spaja bratstvo i jednstvo:)

OB
-obrisani-
08:45 18.01.2013.

opet ovaj lik... i dalje ne znam tko je on...

Avatar Darko zg
Darko zg
12:04 18.01.2013.

Lijepa je...