tubulentno putovanje

Colin Firth proživio pravu dramu na letu u London

Foto: pixsell
Colin Firth proživio pravu dramu na letu u London
01.03.2012.
u 09:26
Zbog svađe i fizičkog sukoba dvojice putnika u avionu koji je letio iz Los Angelesa za London morala je intervenirati policija
Pogledaj originalni članak

Slavni britanski glumac Colin Firth nadao se nakon dodjele Oscara mirnom putovanju kući, no doživio je nešto sasvim suprotno. Colin je imao nesreću što se sa suprugom i svoja dva sina našao na letu u London na kojem se odvijala prava drama. Svađa dvojice putnika u jednom se trenutku pretvorila u agresivni fizički sukob.

Dok su ostali putnici paničarili, Colin je ostao pribran i smirivao svoju obitelj. Pri slijetanju u London na Heathrowu je morala intervenirati čak i policija da bi smirila dvojicu pobješnjelih putnika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.