scott otkrio

Clint Eastwood savjetovao sinu: 'Budi muškarac!'

Foto: Town & Country's
scott eastwood
Foto: Twitter
scott eastwood (1)
Foto: Twitter
scott eastwood (1)
Foto: Twitter
scott eastwood (1)
Foto: Press Association/Pixsell
Clint Eastwood
02.09.2014.
u 18:06
Zgodni sin Clinta Eastwooda slika je i prilika svog legendarnog oca. No, nije mu otac prenio samo dobre gene, već i sjajne savjete...
Pogledaj originalni članak

Zgodni sin Clinta Eastwooda slika je i prilika svog legendarnog oca. No, nije mu otac prenio samo dobre gene, već i sjajne savjete. Otkrio ih je za Today.

– Mog oca nikada nije zanimalo što ću raditi. Bio ja glumac ili vodoinstalater, jedino što mi je rekao jest da ono što radim, radim dobro. Rekao mi je i neka budem skroman te uvijek iskren. Osim toga, rekao mi je da budem muškarac, ispričao je Scott. Iako mu je otac savjetovao da bude muškarac, Scott se ne libi pokazati emocije, pa je tako priznao da je plakao uz film Bilježnica (Notebook).

Foto: Press Association/Pixsell

>>Clint Eastwood novu ljubav našao u Christini Sander

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Jalnuški
Jalnuški
00:05 03.09.2014.

A što Kontra i Iskorak kažu na ovo?

Još iz rubrike Showbiz