I on krenuo dalje

Chris Martin navodno ljubi Alexu Chung?

Foto: Instagram
Alexa Chung
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
'EXCLUSIVE ALL-ROUND PICTURES WORLD RIGHTS Chris Martin and his kids Moses and Apple take the dog for a walk, London, UK. 23/01/2011 BYLINE DAN BOZINOVSKI/BIGPICTURESPHOTO.COM: REF:001/ZB USAGE
Foto: Press Association/Pixsell
Najgore Oscar haljine, Gwyneth Paltrow
28.03.2014.
u 20:05
Navodno i Chris Martin ponovno ljubi. Nakon što je svijet obišla svijet o njegovom i razvodu Gwyneth Paltrow, priča se da je ona viđena s bivšim dečkom Donovanom Leitchom, a sada se navodno partnerica našla i Martinu.
Pogledaj originalni članak

Navodno i Chris Martin ponovno ljubi. Nakon što je svijet obišla svijet o njegovom i razvodu Gwyneth Paltrow, priča se da je ona viđena s bivšim dečkom Donovanom Leitchom, a sada se navodno partnerica našla i Martinu. Riječ je o britanskoj manekenki i voditeljici Alexi Chung. Naime, viđeni su ovih dana na kasnom piću. Veže ih prijateljstvo već oko godinu dana, kada su se upoznali tijekom Glastonbury festivala. Listu Mirror vijest je otkrila konobarica Jessica Goldsack.

- Došli su do mene na festivalu i pitali me što bih im ja preporučila, rekla je konobarica. Priznala je, ipak, da su Alexa i Chris izgledalo kao da su samo dobri prijatelji. Ipak, veza ovog britanskog dvojca ne bi začudila nikog. Alexa je Martinov tip cure, mršava ikona stila, dok ona obožava rockere, pa je donedavno ljubila Alexa Turnera iz Arctic Monkeysa.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Evo što je otkrila najbolja prijateljica o krahu braka Gwyneth Paltrow

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.