stara ljubav zaborava nema

Jennifer Lawrence vratila se bivšem dečku?

Foto: PA/Pixsell
CANNES, FRANCE - MAY 17: Jennifer Lawrence appears at Lionsgate's
Foto: Press Association/Pixsell
Jennifer Lawrence at The David Letterman Show in New YorkU.S actress Jennifer Lawrence is arriving at the David Letterman show in New York, NY on November 12, 2014.Charles Guerin Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL
jennifer lawrence
Foto: Reuters/PIXSELL
jennifer lawrence
02.07.2015.
u 10:51
Chris i Jennifer navodno su prekinuli zbog njenog pretrpanog rasporeda . Zbog puno projekata mlade glumice, veza je jednostavno propala
Pogledaj originalni članak

Jennifer Lawrence viđa se sa svojim bivšim dečkom Nicholasom Houltom, i to nakon što joj je propala veza s rokerom Chrisom Martinom. Priču je objavio tabloid Us Weekly.

24-godišnjakinja je sa rokerom hodala oko godinu dana, a nakon prekida, brzo se vratila Houltu. - Odlično im je trenutno, a i njihove obitelji su bliske, cijelo ovo vrijeme - izjavio je izvor. To ne čudi, budući da su bili zajedno skoro dvije godine, a nakon prekida su se već znali pomirivati. I dok se Jennifer vraća staroj ljubavi, isto bi mogao učiniti i Chris Martin.

Bizarni prekid njega i Gwyneth Paltrow mogao bi doći kraju. Iako su navodno razvedeni, viđaju se jako često, zajedno se odmaraju i slave rođendane. Osim toga, Gwyneth je nedavno prekinula s Bradom Falchukom, s kojim je prebolijevala Martina. Što se njegovog prekida s Jennifer tiče, navodno je za sve kriv njen prenatrpani raspored. Zbog puno projekata mlade glumice, veza je jednostavno propala.

>>Ona nije impresionirana Met Galom: Užasno je, svi vas guraju i vruće je

>>Chris Martin tražio očima Jennifer Lawrence u publici, a potom joj pjevao cijeli koncert

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz