Veselje u Sarajevu

Chris Brown stigao u Sarajevo na proslavu rođendana i izazvao histeriju među fanovima

Foto: Instagram
Chris Brown
Foto: Instagram
Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Chris Brown
29.07.2014.
u 08:58
Brown je došao u pratnji bosanskohercegovačke jetseterice Sanele Jenkins koja ga je pozvala na proslavu njezina sina Innisa
Pogledaj originalni članak

Bivši Rihannin dečko i američka r'n'b zvijezda, Chris Brown stigao je jučer popodne privatnim zrakoplovom u Sarajevo. 

Brown je došao u pratnji glazbenika Ashera Booka i bosanskohercegovačke jetseterice Sanele Diane Jenkins koja ga je pozvala na proslavu njena sina Innisa.

"Sanela mi je pričala s puno emocija o Sarajevu i vašoj zemlji. Morao sam doći vidjeti ljepotu koju mi je opisala. Rekla mi je da ste jedinstven spoj kultura koji je unikatan u Europi", rekao je Chris, piše Klix.ba.

Humanitarka Sanela Jenkins, koja je došla u Sarajevo i obići roditelje za Bajram, rekla je za Klix.ba da je važno za promociju zemlje dovoditi velike zvijezde u posjet BiH. Ako budemo dovodili razne zvijezde i poznate iz polja politike, biznisa, znanstvenike itd., onda će dolaziti i turisti iz cijelog svijeta i to je velika podrška našoj ekonomiji. Još kad ga sutra odvedem na ćevape i kad se napije vode na Čaršiji, zaljubit će se u Sarajevo", kroz šalu je rekla Sanela koja živi u Kaliforniji.

>>Zbog ove fotografije ga je ostavila seksi manekenka!

>>Bivši dečko slavne pjevačice Chris Brown ranije izašao iz zatvora

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.