SLAVNA JUŽNOAFRIKANKA

Charlize Theron zvijezda ždrijeba za SP u nogometu 2010. godine

Foto: Pixsell
Charlize Theron zvijezda ždrijeba za SP u nogometu 2010. godine
01.12.2009.
u 16:34
Hollywoodska ljepotica pomagat će u izvlačenju kuglica s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se iduće godine natjecati u Južnoafričkoj Republici.
Pogledaj originalni članak

Oskarovka Charlize Theron bit će asistentica na ždrijebu za Svjetsko nogometno prvenstvo koji će se održati u petak u 18 sati. Hollywoodska ljepotica pomagat će u izvlačenju kuglica s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se iduće godine natjecati u Južnoafričkoj Republici.

Charlize za ovaj zadatak nije izabrana slučajno – proslavljena glumica rođena je 7. kolovoza 1975. godine u južnoafričkom gradu Benoniju. Na ždrijebu u Capetownu društvo će joj praviti bivše i sadašnje nogometne zvijezde kao što su David Beckham, Michel Platini i Franz Beckenbauer.

S videozida će se svima okupljenima, ali i onima pred televizijskim ekranima, obratiti Nelson Mandela, nekadašnji predsjednik države i borac protiv apartheida.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.