Tamburaški hit

Cecilija snimila spot za pjesmu 'Bećaruša'

Foto: Duško Mirković/PIXSELL
Cecilija snimila spot za pjesmu 'Bećaruša'
08.10.2013.
u 17:40
Glazbu za tu skladbu napisao je Miroslav Škoro, a tekst Požežanka Zora Šutalo, dok je video uradak nastao u produkciji Slavonskobrodske televizije
Pogledaj originalni članak

Sve poznatija pjevačica slavonske glazbe Cecilija, koja je angažirana i kao tv voditeljica na Osječkoj i Slavonskobrodskoj televiziji, snimila je video spot za svoju uspješnicu 'Bećaruša' s kojom je ove jeseni nastupila na Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi.

Glazbu za tu skladbu napisao je Miroslav Škoro, a tekst Požežanka Zora Šutalo, dok je video uradak nastao u produkciji Slavonskobrodske televizije.

- Snimali smo na području vinograda iznad sela Radovanci, u podrumarstvu Galić u Lukaču, zatim u piceriji Bolte i na središnjem Trgu Sv. Trojstva u Požegi, a potpora su mi bile dvije mlade požeške djevojkle Valentina Kojanović, koja je prepoznatljiva osoba vinarije Galić i Matija Horvat – kaže nam Cecilija, te najavljuje uskoro izlazak svog prvog albuma. U snimanju je još sudjelovao Nenad Horvat-Bracika sa svojom zapregom. Premijera spota 'Bećaruša' očekuje se do kraja listopada.

>> Požega: Pobjednici Ana Fortuna, Vlado Bašić i Zlatni vez

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.