Traži razvod

Cate Blanchett suprug je prevario s mladom tv zvijezdom

Foto: PA/Pixsell
Andrew Upton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cate Blanchett
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Cate Blanchett
21.10.2016.
u 21:00
Glumica i redatelj Andrew Upton u braku su bili devetnaest godina i imaju četvero djece, a Cate mu ne želi oprostiti preljub
Pogledaj originalni članak

Nakon što je na naslovnici jednih australskih novina objavljena fotografija na kojoj se redatelj Andrew Upton nježno grli sa mladom australskom televizijskom zvijezdom Hariett Dyer, njegova supruga Cate Blanchett ubrzo mu je poslala papire za razvod

Cate i Upton u braku su devetnaest godina i imaju tri sina i usvojenu kćer, a da im brak proživljava krizu potvrđuje i to što su nedavno stavili na prodaju svoju kuću u Australiji, a u ovih godinu dana nisu se uopće zajedno pojavili u javnosti. Dosad su slovili za skladan par, a Andrew je zbog Cateine želje da bude što bliže obitelji pristao da se presele iz Velike Britanije u Sidney. Iako Andrew demantira preljub Cate je odlučna i ne odustaje od razvoda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
mađar
10:21 22.10.2016.

Pa ne treba joj deda. Ona je u odnosu na njega avion.

JE
Jednakost
21:16 22.10.2016.

Bas mi je ovako zgodan, ma pravi Casanova, ko`Hector, jaci je i od Keruma.

Još iz rubrike Showbiz