Promo

Brojni poznati na predstavljanju Izipizi studio kolekcije

Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
Foto: John Pavlish
VL
Autor
PR Članak
18.04.2019.
u 20:00
Pravokutne linije te zadebljani trapezasti okviri, minimalistički pristup te blage, nježne boje opisuju najpoželjnije Izipizi naočale.
Pogledaj originalni članak

Zagreb se svrstao na svjetsku IZIPIZI kartu! Svečano predstavljanje novog L'Amiral modela sunčanih naočala u Dežmanovom prolazu okupilo je brojne poznate i slavne, koji su na licu mjesta željeli isprobati novi model iz IZIPIZI radionice.

Zagrebački event održan je paralelno s predstavljanjima L'Amirala na više lokacija diljem svijeta, što potvrđuje da IZIPIZI modeli svojom kvalitetom prelaze sve granice.

Foto: John Pavlish

IZIPIZI je u ovoj kolekciji izrazio kreativnost te ponudio novi stil, daleko od standardne ponude klasičnih IZIPIZI modela. Konačni rezultat predstavlja karakteristične IZIPIZI vrijednosti: vrstan dizajn, cjenovnu dostupnost, otvorenost novim pristupima i tehnologijama te inovativnost. 

Foto: John Pavlish

Kao elegantan, udoban i unisex model, L'Amiral obilježavaju donekle izmijenjene pravokutne linije te zadebljani trapezasti okviri, minimalistički pristup te blage, nježne boje namijenjene nadolazećem proljeću. U ovo su se uvjerile Judita Franković, Helena Minić Matanić, Ella Dvornik, Daniela Trbović i brojne druge dame.

Foto: John Pavlish

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.