treći brak

Britney Spears zaručila se za Jasona Trawicka u Las Vegasu

Foto: Pixsell
Britney Spears zaručila se za Jasona Trawicka u Las Vegasu
16.12.2011.
u 15:57
– Jason me sinoć iznenadio darom koji sam priželjkivala. Jedva čekam da vam ga pokažem. Jako sam uzbuđena – napisala je 30-godišnja pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Britney Spears uskoro će se treći put udati! Pop princeza u četvrtak se zaručila za svojega bivšeg agenta Jasona Trawicka s kojim je u vezi oko dvije godine.

Trawick je Britney zaprosio na svoj 40. rođendan za romantičnom večerom u Las Vegasu.

– Oboje su nevjerojatno sretni i jedva čekaju da postanu muž i žena. Britney je jako zaljubljena u Jasona, a on je već dugo voli. Obožava i njezine sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa – otkrili su njihovi prijatelji za Us Weekly. Par će zaruke proslaviti u petak navečer u Planet Hollywoodu u gradu kocke.

Lijepu je vijest Spears podijelila i sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža.

– Jason me sinoć iznenadio darom koji sam priželjkivala. Jedva čekam da vam ga pokažem. Jako sam uzbuđena – napisala je 30-godišnja pjevačica.

Trawick voli tradiciju pa je ruku svoje voljene tražio od njezina oca koji mu je dao punu potporu. Čekao je da njegova djevojka završi svjetsku turneju “Femme Fatale” kako bi je pitao želi li se udati za njega. Turneja je završila prošle subote u Portoriku.

Koliko voli pop princezu, Trawick je pokazao pristavši na potpisivanje predbračnog ugovora.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
17:50 16.12.2011.

Stvarno \"romanticno\", ona mora da ce se izvrnuti sa stolice od iznenadjenja, svi tabloidi vec znaju da ce je zaprositi..., koja perverzija.