Kraj ljubavne priče

Britney Spears prekinula s agentom Jasonom Trawickom

Foto: Reuters
britney spears
Foto: pixsell
britney spears
Foto: AFP
britney
17.03.2010.
u 12:08
- Nisu se slagali. Mislim da nisu znali kako to prekinuti, a umorili su se jedno od drugoga - kazao je Britneyin prijatelj.
Pogledaj originalni članak

Iako se činilo da je ovaj put "ubola" pravoga, pjevačica Britney Spears ponovno je sama. Veza s njezinim agentom Jasonom Trawickom prekinuta je jer se par, tvrde njihovi prijatelji, stalno prepirao.

- Nisu se slagali. Mislim da nisu znali kako to prekinuti, a umorili su se jedno od drugoga - kazao je njezin prijatelj. Mada više ne ljubuju, Britney i 38-godišnji Jason nastavit će poslovnu suradnju. Agent i pjevačica upoznali su se u ožujku prošle godine i otad do danas prekinuli su već tri puta. Prvi put u kolovozu prošle godine, a zatim i ovog siječnja, kad je 28-godišnja Britney Jasonu dala košaricu jer se pred njom udvarao drugim ženama.

Otkako su se sreli i odlučili biti u vezi, Jason je svoju dragu zaprosio triput. No uzalud...

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz