nema sreće

Britney Spears ostavila dečka jer ju je prevario!

Foto: Instagram
britney spears
Foto: Instagram
britney spears
Foto: Instagram
britney spears
Foto: Instagram
britney spears
Foto: Instagram
britney spears
Foto: Twitter
britney spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Twitter
britney spears
29.08.2014.
u 07:52
Britney Spears prekinula je sa svojim dečkom Davidom Lucadom, s kojim je u vezi provela 18 mjeseci...
Pogledaj originalni članak

Britney Spears prekinula je sa svojim dečkom Davidom Lucadom, s kojim je u vezi provela 18 mjeseci. Saznala je, naime, da Hollywoodom kruži video na kojem je očito da je dečko vara. Prema pisanju TMZ-ja, David je snimljen kako pleše i ljubi se s nepoznatom djevojkom.

Čini se da su u nečijoj dnevnoj sobi, a video je snimljen početkom kolovoza. Glasnogovornik nevjernog dečka potvrdio je da par ima problema. – David je jako, jako zaljubljen u Britney. Nada se da će se izvući iz ovih nesretnih okolnosti, rekao je glasnogovornik. No, čini se da neće biti tako budući da je Britney već na Twitteru napisala da je single.

>>Britney je konačno ona stara!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar žič
žič
14:09 29.08.2014.

aaaa,ko je ta...?