interes ne jenjava

Nova nagađanja: 'Zbog ovoga je princeza Charlotte nosila kapicu'

Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
05.05.2015.
u 17:35
Nakon što je svijetu objavljeno da će se djevojčica zvati Charlotte Elisabeth Diana, Britanci su našli novu razonodu
Pogledaj originalni članak

Nije prošlo nekoliko dana od rođenja nove kraljevske bebe, a ''strasti'' se u Velikoj Britaniji ne stišavaju.

Od silnog iščekivanja malene princeze, mnogobrojnih teorija zavjere do nagađanja koje li će joj ime nadjenuti majka Kate Middleton i otac princ William, interes javnosti za malenom princezom ne jenjava.

I nakon što je svijetu objavljeno da će se djevojčica zvati Charlotte Elisabeth Diana, Britanci su našli novu razonodu, piše Metro.

Ovoga puta društvene mreže preplavila su nagađanja o boji kose malene princeze. Mnogobrojni Tviteraši zaključili su da je djevojčica nosila kapicu kada je prvi put predstavljena javnosti jer je zapravo crvenokosa kao i njezin stric Harry.

>>Kate i princ William objavili ime novorođene princeze

>>Teorije zavjere: Kate nije rodila princezu, angažirala je surogat majku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

DU
Deleted user
18:55 05.05.2015.

A što to fali crvenoj kosi da bi je netko namjerno prekrivao? Meni je prekrasna I jedinstvena. Bebicama se oduvijek nakon rodjenja u bolnici stavi kapa pa I ovo nije izuzetak, a osobito kada iznosite vani bebu staru tek par sati. Strasno, Kakve gluposti prenosite!

L0
luena 01
18:41 05.05.2015.

Nije ujak nego stric ako cemo pravo....i daj ostavite se djeteta ,dva dana je na svijetu a svega i svacega smo se nacitali kao u bajci...

LU
lukateli1
19:25 05.05.2015.

Ova obitelj je nekad bila kolonijaisticka, ugnjetavali i pobili milione! A smije se o njima pisat i slavit ih! Najposjeceniji objekat u Njemackoj je Hitlerova pivnica u Minhenu! Belgijanci i dalje slave svog kralja koji je u Kongu odsjecao ruke onima koji ne ispune normu u branju kaucukovca! A mi ne smijemo skandirat "Za Dom"! Mars na polje minsko!