Pomoć: Najpoznatiji zadarski pjevač nakon tri godine ponovno pristao na pomoć liječnika

Brankica Grdović: Da, istina je, Mladen je na liječenju od alkoholizma!

Foto: Željko Mršić/Pixsell
grdović
Foto: Pixsell
grdović
06.12.2009.
u 18:32
– Molim vas da ga ne uznemiravate. Sada spava. Prhivatio je bolničko liječenje i na dobrom smo putu da mu pomognemo – rekla nam je dr. Čveljo. Kasnije nam je i Brankica Grdović kratko potvrdila tu informaciju.
Pogledaj originalni članak

Mladen Grdović odlučio je ponovno pokušati alkoholu reći zbogom i prihvatio je liječničku pomoć! Informaciju da je hospitaliziran na odjelu psihijatrije zadarske bolnice potvrdila nam je voditeljica odjela dr. Palmira Čveljo koju smo danas zatekli ispred Odjela. Potvrdila je da je zadarski pjevač primljen kasno sinoć.

I Brankica potvrdila priču

– Molim vas da ga ne uznemiravate. Sada spava. Prhivatio je bolničko liječenje i na dobrom smo putu da mu pomognemo – rekla nam je dr. Čveljo. Kasnije nam je i Brankica Grdović kratko potvrdila tu informaciju. Svemu je prethodila dojava jednog Grdovićeva prijatelja koji je rekao da je Mladena s jednog vjenčanja oko dva ujutro u Petrčanima u pijanom stanju odvela policija.

– Mladen je u posljednje vrijeme loše i svi smo zabrinuti za njega. Dođe mi da ga odvedem na otok par mjeseci i da tom zlu konačno kaže zbogom. On je dobar čovik i mora mu se pomoći da se prestane uništavati. Mladen proživljava tešku životnu kalvariju – rekao nam je Grdovićev prijatelj.

U Petrčanima nam je naš izvor, koji je želio ostati anoniman, rekao da je Grdović došao na jedno vjenčanje navodno nepozvan, u pijanom stanju, te da je čuo da je netko od članova obitelji Grdović pozvao policiju da dođe po njega strahujući da samom sebi ne nanese zlo. U policiji su nam samo potvrdili da su bili u Petrčanima na jednom vjenčanju, no istaknuli su da nije bilo remećenja javnog reda i mira te nisu htjeli govoriti zbog čega su došli.

Grdović je uoči odlaska u Petrčane bio na nogometnoj utakmici Zadra i Hajduka na stadionu u Stanovima gdje su mu pak navijači obiju ekipa skandirali, a on im je otpozdravljao. Dvije noći ranije Grdović je u papučama i trenirki, također navodno nepozvan, došao na koncert jedne klape u zadarskom noćnom klubu, a posjetitelji svjedoče da je bio pijan.

Skandal u klubu

Grdović je snimljen kako govori da je pobjegao od žene i da ne želi da ga stalno maltretira, no sudeći prema neslužbenim informacijama baš je Brankica zatražila preksinoć pomoć za supruga, nakon čega je pristao na liječenje. Alkohol se spominjao kao glavni razlog Grdovićevih razbijanja automobila, skandala na nastupima i prijetnji supruzi i bratu zbog kojih je nedavno i osuđen za obiteljsko nasilje. Prije tri godine već se jednom liječio od alkohola, a svi s kojima smo jučer razgovarali zaželjeli su mu da ovaj put i uspije!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KA
Kakma
19:57 06.12.2009.

Loci dalje Mladene,nes dugo.

Avatar zampzmija
zampzmija
20:49 06.12.2009.

Gluposti, kome je alkohol dobro učinio.To je zlo koje razara organizam a ponajviše obitelj.Ni jedna umjerenost neškodi,ali malo ihje koji to mogu kad se počme isto kao i svaka druga droga.

SU
sudac
08:32 07.12.2009.

drzi se mladene!