Farma

Branka Mutti pala na trijemu, udarila glavom i završila u bolnici

Foto: Nova TV
Branka Mutti pala na trijemu, udarila glavom i završila u bolnici
02.06.2010.
u 12:49
Nakon što su popili par čašica alkohola u kući, farmeri su se premjestili na trijem. Mutti je sjedila sa Sabinom na stolici i teško održavala ravnotežu te je u jednom trenutku pala.
Pogledaj originalni članak

Večer začinjena alkoholom na "Farmi" završila je nimalo veselo. Ispijajući vino sudionici reality showa su se šalili i nakon nekog vremena preselili na trijem i nastavili razgovor. Kako nije bilo dovoljno mjesta za sjedenje za sve, Branka Mutti i Sabina Čedić sjedile su zajedno na stolici, teško održavajući ravnotežu. U jednom trenutku Branka se prevrnula i pala te udarila glavom u pod.

Produkcija „Farme“ odmah je reagirala i pozvala hitnu pomoć koja je Mutti prevezla u bolnicu. Liječnici su ustvrdili kako je zaradila hematome na glavi. Ozljede nisu bile teže pa se Branka vratila svojim cimerima na seosko imanje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SM
smjeskoh
13:15 02.06.2010.

Hajde, glava, dobro je. Mogla je proći i gore da je razbila kakav vitalni organ, kao ruku, nogu...

BO
bonsai
13:49 02.06.2010.

farma ?...........hm farma ? to je ono na televiziji što prikazuju između reklama ??