vraća se "1001 noć

Brak Šeherezade i Onura naći će se pred krahom?

Foto: ''
'seherezada02_nnn_sce_060111'
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Šeherezada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Šeherezada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
berguzar Korel
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
berguzar Korel
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Šeherezada
06.01.2011.
u 19:45
U ponedjeljak u 20 sati RTL počinje prikazivati nove nastavke turske serije s novim ljubavnim dramama glavnih likova.
Pogledaj originalni članak

Dvojba je li Fusun ubila nametljiva slikara, hoće li Šeherezada otkriti tko je prati i kakve pakosti je arhitektica Eda pripremila Šeherezadi gledateljima će biti riješena u ponedjeljak u 20 sati kada se na ekrane vraća popularna turska serija "1001 noć".

Nakon tri tjedna stanke, obožavatelji Šeherezade i Onura opet će uživati u njihovim ljubavnim dramama i zakulisnim igrama ostalih likova. Uvod u nove nastavke te zanimljive ljubavne priče bit će i intervju s Bergüzar Korel i Halitom Ergençom koji glume glavne junake te priče a koji će televizija RTL prikazati u subotu u 17.45 sati.

Bergüzar i Halit zaljubili su se tijekom snimanja "1001 noći", a u intervjuu će otkriti koliko su im uloge Šeherezade i Onura promijenile život, pričat će uspijevaju li uskladiti posao s obiteljskim obvezama i brizi o sinu. Halit Ergenç govorit će o svojim iskustvima u Americi, a doznat ćemo i kako zaljubljeni par provodi slobodno vrijeme i koji su im omiljeni hobiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
leptirica11
14:12 15.01.2011.

j.... vas onur i ona!više, i ko vam dopusti da više pišete o njima!zakonom bi trebalo zabranit ovaj lopovski način zaglupljivanja nacije...i najstrože sankcionirat članke poput ovog!Ja znam da ima onih koji bi danima čitali ovako što,ali mediji ne dajte im,dignite svoj glas razuma-ne popuštajte sveopćom žutilu i još k tome turcizmu!Zar nam meksiko nije prodao dosta svoga šljama,zar će nas sad i turci srati i zaglupljivati...i to preko naših hrvatskih medija!FUUUUUJJJ...