Bitka se nastavlja

Brad Pitt: Zbog djece sudu nisam odgovorio na Angelinin zahtjev za razvod!

Foto: Reuters
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Paul Rogers/News Syndication/PIXSELL
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
21.10.2016.
u 14:30
Glumac želi izbjeći dugotrajnu i potencijalno prljavu sudsku bitku oko razvoda i skrbništva nad djecom i misli da bi to nanijelio veliku štetu djeci
Pogledaj originalni članak

Brad Pitt jučer je trebao sudu u Los Angelesu dostaviti pravni odgovor na zahtjev za razvod braka koji je podnijela njegova supruga Angelina Jolie, no glumac je odbio javiti se sudu. Kako piše portal TMZ glumac je to učinio jer želi zaštiti djecu i boji se kako bi povlačenje po sudu i dugotrajna i potencijalno prljava sudska bitka zbog razvoda moglo nanijeti preveliku psihološku štetu njihovoj djeci. 

Podsjetimo, Angelina je tražila potpuno skrbništvo nad njihovo šestero djece s čime se Brad ne slaže i želi da podijele skrbništvo. S obzirom da se njen suprug nije očitovao sudu oko njenog podnošenja zahtjeva za razvodom, Angelina bi mogla povući poteze kojima bi u pravnoj borbi u ovom trenutnu bila u prednosti pred Pittom. No, i ona je odlučila da je za cijelu obitelj bolje da se izbjegne povlačenje po sudu. 

Kako javlja TMZ oboje su trenutno u fazi primirja, odnosno spremni su dogovoriti se nagodbom o razvodu i skrbništvu nad djecom.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.