Gadan razvod

Brad Pitt u tajnosti posjećivao slavnu glumicu

Foto: Reuters
Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Press Association/PIXSELL
brad pitt
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
angelina jolie
Foto: Paul Rogers/News Syndication/PIXSELL
Angelina Jolie i Brad Pitt
29.03.2017.
u 09:47
Na početku njihove brakorazvodne parnice Angelina se protivila tome da Brad viđa djecu, ali na kraju je popustila i glumac je posjećivao djecu u Kambodži, gdje je Jolie snimala dokumentarac
Pogledaj originalni članak

Angelina Jolie krajem prošle i početkom ove godine mnogo vremena je provodila u Kambodži, gdje je snimala dokumentarac “First They Killed My Father” i cijelo to vrijeme s njom su bila i njena djeca.

Za E! News izvor blizak glumici potvrdio je kako je u Kambodžu u tom periodu u tajnosti dolazio i njen uskoro bivši suprug Brad Pitt.

Kada su u rujnu objavili da se razvode, Angelina nije dopuštala Bradu da se viđa sa Shilohom, Maddoxom, Knoxom, Vivienne, Zaharom i Paxom, ali na kraju je očito popustila i dopustila je Bradu da što više vremena provodi s djecom.

– Brad je dolazio u tajnosti u Kambodžu kako bi provodio vrijeme s djecom. Njihov brakorazvodni proces počeo je gadno, ali izgleda da su pronašli zajednički jezik jer se žele fokusirati na dobrobit djece. Situacija između njih dvoje više nije tako napeta, a Brad se trudi voditi život bez poroka – rekao je izvor za E!News.

≥≥Glumica koja je navodno kriva za razvod braka Angeline i Brada, rodila je drugo dijete

≥≥Dogodio se veliki preokret u odnosu Angeline i Brada

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DA
Dada24
10:54 30.03.2017.

Pa da. Da ga je nevidim