'DAT ĆU CIJELO SEBE ZA LJUBAV'

Boris Novković tajanstvenim komentarom na Facebooku najavio razvod?

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Boris Novković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Koncert Borisa Novkovića
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Boris Novković
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
25.04.2015., Zagreb - Pjevac Boris Novkovic. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
18.01.2017.
u 17:36
Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav - napisao je Boris
Pogledaj originalni članak

Boris Novković je nakon sinoćnjeg koncerta u spomen na Kemala Montena u KD Vatroslav Lisinski objavio post na Facebooku, na kojem je dao naslutiti kako ima problema u braku s 19 godina mlađom suprugom Ines.

Boris je objavio video na kojem svi sudionici koncerta pjevaju "Nije htjela", a ispod toga je napisao:

Uživat ću u iskrenosti

- Kraj koncerta za Kemu i moj osjećaj spram ljubavi izvedba i pjesme koja sve govori o istoj. Svi koji ste predmnijevali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu, niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvijek i ponovo dati cijelog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Vjerovat ću u pravu ljubav, zauvijek! I nema drugog komentara! Ines hvala!

Iza Borisa su inače već tri braka. Pet godina bio je u braku s glumicom Bojanom Gregorić, a s novinarkom Lucijom Matić ima dva sina. Da su Ines i Boris u vezi otkriveno je prošle godine upravo na koncert u spomen na Kemala Montena. Vjenčali su se prošlog ljeta, a čini se kako je, nakon manje od godinu dana njihov braz u krizi. Inače, Ines nije pratila Borisa na sinoćnjem koncertu, a on je bio dobro raspoložen nakon koncerta, na zabavi za sve sudionike.

>>Boris Novković oženit će 18 godina mlađu Zadranku Ines Katić

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar nijeminišta
nijeminišta
18:27 18.01.2017.

problem je što mu je žena samo 19 godina mlađa... bilo bi puno bolje da nađe neku barem 35 godina mlađu... takvoj bi valjda bio faca...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:39 18.01.2017.

zampovac

SL
Slavik
22:32 18.01.2017.

Boris je bio faca dok mu je otac bio živ, poslije toga je skroz propo