Kakav glas!

Bolje od originala: Mia Negovetić još jednom oduševila izvedbom, ovaj put otpjevavši hit Christine Aguilere

Foto: PR FOTO
Mia Negovetić
Foto: PR FOTO
Mia Negovetić
Foto: PR FOTO
Mia Negovetić
16.11.2016.
u 23:20
Sa samo 13 godina, Mia je naša najmlađa glazbena diva
Pogledaj originalni članak

Mia Negovetić obradila je veliki hit Christine Aguilere 'Hurt' i još jednom pokazala što znači imati glas, i još više, zašto zaslužuje biti pjevačka zvijezda.

Ova skromna Riječanka nastavlja oduševljavati javnost svojim anđeoskim glasom, a u pitanju nije samo domaća, već i strana publika.

Hrvatska publika imala ju je priliku upoznati nakon izvedbe hrvatske himne na proslavi Oluje, a strana na njezinom nastupu u showu 'Little Big Shots'.

Sa samo 13 godina, Mia je naša najmlađa glazbena diva.

>> Prvi solo koncert u Lisinskom: Presretna Mia Negovetić zasjala pred publikom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
10:55 17.11.2016.

Djevojčica ima odličnu kontrolu glasa, a neke "nedorčenosti" njenog glasovnog timbra su logična činjenica da se ona još razvija pa će i njene glasovne mogućnosti biti na vrhuncu tek za 3-4 godine. Ali, senzibilnost, izražajnost i ono "nešto", onaj "fluid" kojim zrači na stageu potreban za vrhunsku karijeru , mlada gospođica definitivnio ima i ako se ne što nepredviđeno ne dogodi i ako bude imala sreće da nađe na prave mentore i diskohrafsku kuću koja će stati iza nje , pred njom je velika, čak i svjetska karijera!

GU
gulogulotasmania
20:35 17.11.2016.

Buduća Tajči.

LA
lax
05:42 24.02.2018.

Još je mlada,prekrasno,bravo