TOPI SRCE

Bojana Gregorić Vejzović (49) pokazala rođendanski dar od šest godina mlađeg supruga

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
17.02.2021.
u 13:30
Glumica Bojana Gregorić Vejzović danas slavi 49. rođendan, a dio atmosfere odlučila je podijeliti na svom Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Poznata kazališna i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović u stilu i ljubavi slavi 49. rođendan. Dalo bi se to zaključiti prema priči na Instagramu koju je lijepa i mladolika glumica objavila ovog jutra, a prikazuje bezvremenski znak pažnje kojim ju je oraspoložio njezin dugogodišnji suprug glumac Enes Vejzović (43) koji joj je servirao doručak u krevetu uz cvijeće.

"Rođendanski kavijar za doručak u krevetu. Volim te", napisala je kratko označivši ga na priči.

Inače, njih dvoje su jedan od najdugovječnijih parova naše estrade. U siječnju su proslavili 15 godina ljubavne sreće. Nedavno smo u intervjuu upitali Enesa kako im uspijeva te tko je u njihovu braku temperamentniji.

Foto: Instagram screenshot

– Naravno da sam ja tolerantniji, a Bojana temperamentnija, sve do trenutka kad ja postajem temperamentniji, a Bojana tolerantnija – pojasnio nam je 43-godišnji glumac. Njihova ljubav rodila se na kazališnim daskama i dugo su je držali u tajnosti pa se gotovo do samog vjenčanja ovog para nije sa sigurnošću znalo jesu li zajedno. Razotkrio ih je sam Enes kada ga je netko od novinara nazvao i pitao za komentar o vezi s Bojanom, Enes je odgovorio kako ne želi ništa komentirati i slušalicu je dao Bojani.

Ona je jednom prilikom rekla kako su počeli živjeti zajedno u onom trenutku kada su se prepustili svojim osjećajima. 

– Enes mi često daje komplimente, ali ne samo zbog izgleda nego i zbog drugih stvari zbog kojih me voli. Zaista je pažljiv – rekla je jednom prilikom Bojana koja s Enesom ima dvoje djece, sina Raula i kći Zoe.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.