novi par

Blake Lively i Ryan Gosling vole se tajno?

Foto: pixsell
blake lively
Foto: pixsell
blake lively
ryan gosling
Foto: pixsell
ryan gosling
09.12.2010.
u 10:33
Par je viđen kako se zabavlja u Disneylandu prije dva mjeseca, a nedavno se Blake u tajnosti prošuljala kraj okupljenih novinara na promociji filma "Blue Valentine" u kojem Gosling igra glavnu ulogu
Pogledaj originalni članak

Ako je vjerovati najsvježijim tračevima američkih medija, hollywoodske glumačke zvijezde nove generacije Blake Lively i Ryan Gosling već nekoliko mjeseci taje svoju romansu. Naime, par je u listopadu viđen kako se zabavlja u Disneylandu, nekoliko dana nakon što je Blake prekinula svoju vezu s kolegom sa seta serijala Tračerica Pennom Badgleyem.

Na nedavnoj premijeri filma "Blue Valentine", u kojem Gosling igra glavnu ulogu, Blake se u tajnosti, daleko od crvenog tepiha, prošuljala kraj okupljenih novinara u dvoranu. Svjedoci koji su ih vidjeli na zabavi nakon projekcije filma kažu da su Ryan i Blake bili jako oprezni u izmjenjivanju nježnosti u javnosti. Cijelu večer proveli su zajedno smiješeći se, a Ryan jedno vrijeme nije skidao ruku s koljena dugonoge plavuše.

Talentirani glumac koji se proslavio ulogom u odličnoj romantičnoj drami "Notebook" tri godine je bio u vezi s partnericom iz tog filma Rachel Adams. Nakon toga su ga spajali s Michelle Williams koja mu je partnerica u najnovijem filmu, no njegov je glasnogovornik to demantirao.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.