fashion week zagreb

Bivši top-model Adnan Taletović okušat će se kao modni dizajner

Foto: Facebook
Bivši top-model Adnan Taletović okušat će se kao modni dizajner
22.11.2011.
u 16:40
Bivši Severinin dečko, koji trenutačno živi i radi u Hong Kongu, predstavit će svoju prvu kolekciju. Inspiraciju je dobio proučavajući lik i djelo Marka Pola i njegova putovanja. Poseban trud uložio je u košulje od najfinije kineske svile.
Pogledaj originalni članak

Jedan od naših najuspješnijih manekena, kojeg su obožavali Karl Lagerfeld, Valentino, Gianni Versace, a ponajviše od svih Naomi Campbell, s kojom je bio i u vezi – Adnan Taletović – hrvatskoj publici predstavit će se i kao modni dizajner.

Na Dreft Fashion Weeku bivši Severinin dečko, koji trenutačno živi i radi u Hong Kongu, predstavit će svoju prvu kolekciju. Inspiraciju je dobio proučavajući lik i djelo Marka Pola i njegova putovanja. Poseban trud uložio je u košulje od najfinije kineske svile.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.