Ljubavni četverokut

Bivši dečko Tatjane Jurić Nikky Vuksan ljubi Eciju Ivušić?

ecija ivušić
ecija ivušić
Foto: 'Matija Habljak/PIXSELL'
'09.12.2009., Zagreb - Otvorenje prvog aktivnog showrooma u galeriji Walter. Tatjana Juric s deckom Nikkyjem Vuksanom. Photo: Matija Habljak/PIXSELL'
02.11.2011.
u 08:54
– Nikky je slobodan i može raditi sve što ga uveseljava – kaže Tatjana. Ecija je demantirala vezu s Vuksanom dodavši da joj “gluposti ne trebaju jer ima smrtni slučaj u obitelji”.
Pogledaj originalni članak

Tatjana Jurić i Ivan Herceg susjedi su na zagrebačkom Bukovcu, a često su se viđali u kvartovskom kafiću. Ona je tad bila u vezi sa 35-godišnjim nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom. Voditeljicu je ostavio ljetos nakon što je, doznajemo, zatekao Hercega u njezinu stanu.

 Vuksan se potom, piše Story, “spetljao” s Tatjaninom kolegicom Ecijom Ivušić (25). Menadžer i plavokosa voditeljica navodno su se nalazili isključivo u njegovu stanu, no njoj je skrivanje dosadilo. Na Facebooku je stavila stihove: “Ostavi tu budalu, svaki drugi bi se takvoj ženi već odavno predao.”

 Tatjana ju je navodno, nakon što je doznala za vezu svoga bivšeg i mlađe joj kolegice, izbrisala s Facebooka. Herceg nije bio dostupan za komentar, a na to da ih je Vuksan uhvatio zajedno, T. Jurić kaže da je žaloste tračevi.

 – Nikky je slobodan i može raditi sve što ga uveseljava – kaže Tatjana. Ecija je demantirala vezu s Vuksanom dodavši da joj “gluposti ne trebaju jer ima smrtni slučaj u obitelji”.

 Vuksan nam je rekao da nije u vezi, a o Tatjani nije htio govoriti. Na to da ju je uhvatio s glumcem, samo se nasmijao.

 – Sve ovo što sam čuo o sebi apsolutno je smiješno – tvrdi Vuksan. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
malicki
20:43 02.11.2011.

e, to nije čak ni s konja na magarca. s konja na deblo, recimo. da.