mama jessica u strahu

Bivši bejzbolaš bacao svoju slatku dvogodišnjakinju visoko u zrak

Foto: Instagram
eric johnson i jessica simpson
Foto: Instagram
eric johnson i jessica simpson
Foto: Instagram
eric johnson i jessica simpson
Foto: Instagram
eric johnson i jessica simpson
Foto: Instagram
eric johnson i jessica simpson
17.04.2014.
u 08:45
Jessica Simpson zaista ima sve. Uz idealnu poslovnu situaciju, lijepa pjevačica i dizajnerica ima i prekrasnu malu obitelj...
Pogledaj originalni članak

Jessica Simpson zaista ima sve. Uz idealnu poslovnu situaciju, lijepa pjevačica i dizajnerica ima i prekrasnu malu obitelj. Sa zaručnikom Ericom Johnsonom uživa u obiteljskom životu pa zajedno odgajaju sina i kćerkicu. Posebno bivši bejzbolaš uživa kada vrijeme provodi sa svojom mezimicom Maxwell. Stoga je Jessica zabilježila njihovo druženje na plaži, a fotografiju je objavila na Instagramu. Dok je Jessica bila prestravljena, malena Maxwell je uživala.

Tata, koji sigurno ima jako bacanje, dvogodišnjakinju je bacio visoko u zrak. Dok je malena uživala, njezina majka je napisala kako malena nema straha. Nakon igre, otac i kći uživali su u šetnji plažom. Osim što uživaju s djecom, Eric i Jessica planiraju svadbu, a mora se priznati da će pjevačica zaista zablistati, budući da je konačno izgubila brojne kilograme viška koji su se nakupili nakon dvije uzastopne trudnoće.

>>Jessica Simpson ljubila se sa svoje dvije prijateljice tijekom izlaska

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.